Ibu muda Regina Todorenko mengakui bahawa dia minum bir semasa mengandung

Model dan tuan rumah TV Regina Todorenko jujur ​​mengakui itu minum bir semasa mengandung. Dia minum minuman berbuih, kerana dia membantunya menghidupkan toksikosis.

Hanya sebulan yang lalu, Regina dan penyanyi Vlad Topalov menjadi ibu bapa. Seorang lelaki dilahirkan. Untuk fakta bahawa pasangan itu dengan hati-hati menyembunyikan keadaan kelahirannya, Regina dan Vlada telah dijuluki "Puan dan Encik.

Bosan dengan soalan dari peminat, Regina memutuskan untuk memberitahu lebih lanjut mengenai bagaimana kehamilannya sedang berlaku, dan dia memulakan cerita dengan pengiktirafan penggunaan minuman keras yang dilarang.

Regina juga mengatakan bahawa kehamilannya tidak disengajakan, dan dia sendiri dan Vlad dengan berhati-hati bersedia untuk permulaan "keadaan yang menarik", dan pemeriksaan yang diperlukan telah diluluskan terlebih dahulu.

Regina kepada peminat yang marah menjelaskan bahawa bir itu bukan alkohol, dan tanpa dia, dia disiksa oleh loya yang teruk yang semestinya tidak mungkin untuk mengambil bahagian dalam penggambaran pada waktu itu. Pelanggan Regina mengambil pernyataannya yang jujur. Terlepas dari kenyataan itu bir bukan alkohol bukan tanpa alkoholramai, seperti yang ternyata, juga menggunakannya semasa membawa anak-anak mereka. Sesetengah - juga kerana toksikosis, dan beberapa - hanya kerana mereka benar-benar mahukan bir.

Dan untuk Regina, dan untuk Vlad Topalov, bayi itu menjadi anak sulung. Mengenai hubungan Todorenko dengan Vlad Topal hanya diketahui pada musim panas lalu, pada musim gugur maklumat mengenai kehamilan penyampai TV telah diumumkan kepada umum, pada akhir Oktober, pasangan itu secara rahsia berkahwin.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan