Seperti dalam filem: Seorang bapa besar di Maghribi mendapati tentang kemandulannya selepas melahirkan bayi ke-9.

Hampir kesengsaraan siri meletup di bandar Sidi Sliman di Maghribi.

Selepas 35 tahun kehidupan keluarga dan kelahiran sembilan kanak-kanak ketua keluarga mendapati bahawa sepanjang masa ini dia ... mandul!

Kebenaran telah diketahui semasa pemeriksaan fizikal rutin. Lelaki itu melakukan lawatan tugas kepada ahli urologi. Ujian makmal telah menunjukkan bahawa lelaki itu, akibat penyakit yang diderita pada masa mudanya, adalah kronik dan kemandulan.

Tidak mempercayai doktor, bapa ramai kanak-kanak pergi ke klinik lain, tetapi di mana-mana doktor hanya mengangkat bahu mereka: ketidaksuburan adalah jelas dan tidak syak lagi.

Secara keseluruhan, Maghribi melakukan lebih daripada 30 ujian. Mereka semua mengesahkan bahawa seorang lelaki tidak boleh menjadi bapa.

Setelah pulih dari kejutan, ketua keluarga besar memfailkan perceraian dari isterinya dan secara rasmi menolak kesemua sembilan anak yang dilahirkan dalam perkahwinan ini.

Perzinaan di Maghribi dianggap sebagai jenayah yang serius.

Sekiranya ujian DNA tidak mengesahkan bapa, dan di mahkamah kesalahan isteri akan dibuktikan, maka dia menghadapi hukuman penjara. untuk tempoh 10 tahun.

Selain itu, selepas perceraian, pengkhianat pasangan akan kehilangan semua hak kepada mana-mana bahagian harta atau sokongan kewangan dari bekas suaminya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan