Big Kim Kardashian dan Kanye West sedang menunggu kelahiran bayi keempat

Salah satu keluarga bintang paling terkenal dengan ramai kanak-kanak di dunia, Kim Kardashian dan Kanye West, tidak lama lagi akan meningkat oleh seorang lagi. Pretty Kim dan rapper Kanye sedang menunggu anak keempat mereka. Bayi harus dilahirkan musim bunga ini. Calon orang tua mengatakan bahawa peristiwa yang indah ini akan berlaku pada bulan Mei.

Anak bongsu dari seorang bintang TV selebriti dan rapper terkenal belum berusia setahun, dan oleh itu tidak ada seorang pun dari kawannya atau sanak saudara yang mengharapkan pengisian semula berikutnya.

Walau bagaimanapun, hakikatnya adalah tempat untuk menjadi, sebagai ibu dan ibu masa depan mereka sendiri secara rasmi mengumumkan kepada wakil salah satu penerbitan Amerika yang popular.

Mereka yang berharap melihat gambar Kim dengan perut bulat akan kecewa. Seperti masa lalu Ibu pengganti mempunyai anak untuk pasangan.

Kardashian sendiri selepas kelahiran kedua menyatakan bahawa Dia suka kanak-kanak, tetapi dia tidak lagi mahu melahirkan merekaKerana sakit kelahiran bukan untuknya. Di samping itu, telediva menyedari bahawa kehamilan telah merosakkan figurnya. Dan sememangnya, dalam tempoh membawa anak kedua, Kardashian menambah 27 kilogram dan kemudian mengambil dirinya dalam bentuk untuk masa yang sangat lama.

Walau bagaimanapun, pasangan itu tidak menolak keseronokan membesarkan anak-anak, dan kini West dan Kardashian menyewa ibu pengganti yang menanggung dan melahirkan bayi untuk mereka.

Pasangan menimbulkan tiga: anak perempuan North muncul pada tahun 2013, anak Saint dilahirkan pada tahun 2015. Anak perempuan ketiga Chicago dilahirkan pada tahun 2018, dalam masa dua minggu gadis itu akan berumur satu tahun. Dia dibawa oleh ibu pengganti.

Kaedah membesarkan anak-anak dalam keluarga ini telah berulang kali dikritik oleh peminat. Penampilan baru-baru ini North berusia lima tahun dengan pakaian terang dengan bibir terang dicat menyebabkan kemarahan di kalangan masyarakat induk Amerika. Terdahulu, West dan Kim telah berulang-ulang mencela bahawa mereka terlalu memanjakan anak-anak mereka, memanjakan semua keinginan mereka yang banyak. Anak-anak dipakai hanya dalam pakaian mahal jenama terkenal, kanak-kanak memakai barang kemas dan kasut yang dihasilkan oleh Kardashian sendiri. Ibu bapa cuba memenuhi semua keinginan dan keinginan merekatidak kira betapa anehnya mereka melihat.

Sami Kim dan Kanye tidak bertindak balas terhadap kritikan, mendakwa bahawa membesarkan anak adalah benar-benar normal, betul.

Terdapat sedikit maklumat mengenai bayi keempat. Bukan jantina dan nama ibu pengganti tidak dipanggil.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan