Ibu banyak kanak-kanak yang disabitkan dengan kematian anak lelaki berusia 4 bulan dari keadaan sejuk

Penduduk berusia 33 tahun di rantau Saratov dibawa ke mahkamah atas tuduhan kematian anaknya melalui kecuaian.

Pada bulan Januari tahun ini, ibu dengan banyak anak mengambil satu hari untuk pergi ke Saratov untuk perniagaan, dan dia meninggalkan bayi berusia 4 bulan yang kecil di bawah pengawasan dua adik lelaki dan jiran tua.

Anak bongsu dalam keluarga dilahirkan sangat menyakitkan, dia mempunyai senarai yang besar penyakit kongenital dan kecacatan.

Menjelang petang, suhu bayi meningkat, terdapat tanda-tanda batuk sejuk dan hidung.

Kanak-kanak itu hampir selalu menjerit, jiran tua terpaksa selalu membawa dia di tangannya.

Peminat keliru malam mula memanggil ibu bayi yang sakit. Tetapi bilangannya tidak aktif.

Seperti yang ternyata, wanita itu telah jatuh ke telefon dengan suaminya dan mematikan telefonnya untuk mengecualikan kesinambungan perbualan yang tidak menyenangkan dengan setia.

Tidak sampai ke ibunya, dan menghabiskan sepanjang malam dalam seorang anak di tangannya, pada waktu pagi pesara itu tertidur. Dan apabila saya bangun, ternyata itu Bayi meninggal dunia.

Penyiasat mendapati bahawa ibu meninggalkan kanak-kanak itu dalam keadaan berbahaya. Mereka membuka kes jenayah dan membawanya ke mahkamah.

Hakim juga menganggap ibu kepada banyak anak bersalah. Dia dijatuhi hukuman 1 tahun buruh pemulihan dengan pengekalan 10% daripada wang yang diperoleh di perbendaharaan negeri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan