Ibu Anna Sedokova dengan ramai kanak-kanak marah dengan orang ramai dengan gambar aneh dengan kanak-kanak

Penyanyi berusia 35 tahun Anna Sedokova melecehkan bukan sahaja Internet, tetapi juga peminatnya sendiri dan pelanggan biasa gambar pelik dari bercuti di los angeles.

Dalam gambar dia dan anaknya Hector. Ia tidak terlalu jelas sama seperti yang dikatakan oleh Anna sendiri dengan foto-foto ini. tunjukkan pantat anda kepada orang-orang anda atau tunjukkan anak anda.

Pengguna rangkaian dalam beberapa jam menulis Sedokova lebih daripada tiga ribu komen, di mana mereka mendesaknya untuk merasakan dirinya dan ingat bahawa dia adalah seorang ibu yang pertama, dan yang kedua adalah pemilik titik kelima yang mewah.

Ramai menyatakan keyakinan bahawa Sedokov akan menyesal gambar seperti itu, kerana kanak-kanak akan membesar dan mereka tidak akan senang melihat gambar-gambar seperti zaman kanak-kanak mereka sendiri.

Hampir semua pembaca memanggil Sedokov sebagai "bermakna", dan sesi foto beliau dari yang lain adalah kesat.

Anak sulung Anna dari perkahwinan pertamanya dengan pemain bola sepak Valentin Belkevich Alina berusia 14 tahun. Anak perempuan kedua, Sedokova Monika berusia 7 tahun, dia tinggal di Amerika Syarikat dengan ayahnya, ahli perniagaan Maxim Chernyavsky, yang hubungannya antara isteri dan bekas isterinya tidak menambah. Pasangan suami isteri berkongsi Monica dan sentiasa membuat rundingan melalui peguam.

Tahun lepas, anak lelaki Hector dilahirkan. Ayahnya menjadi usahawan Artem Komarov. Tetapi Anna dan Artem berpecah hampir sejurus selepas kelahiran, jadi penyanyi Hector menimbulkan satu.

Anna menjawab dengan senyap sabar kepada semua serangan pengguna Internet yang marah dan hanya terus mengejutkan pelanggan dengan semua foto terang baru.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan