"Mr Bean" pergi cuti bersalin

Pelakon British Rowan Atkinson, lebih dikenali di dunia sebagai Encik Bean, berkata demikian meninggalkan pawagam untuk duduk bersama kanak-kanak itu. Dalam "dekri" Atkinson berkumpul untuk memberi teman wanitanya dan pasangan hidupnya sekarang Louise Ford peluang untuk merealisasikan dirinya dalam profesion. Walaupun dia sedang duduk dengan seorang kanak-kanak, ia tidak mustahil.

Walaupun Rowan menyatakan keinginan untuk meninggalkan pawagam dan pentas teater selama setahun, dan kemudian, ketika dia meletakkannya, "soalan itu akan dikaji semula." Pada tahun 2017, Atkinson yang berusia 62 tahun untuk kali ketiga menjadi bapa bahagia seorang bayi - anak perempuannya dilahirkan. Gadis itu melahirkan pelakon pelawak yang dikasihi Louise Ford.

Dari perkahwinan pertamanya dengan artis solek Sunetra Sastri, Atkinson mempunyai dua anak yang lebih tua - seorang anak lelaki, Benji, dan seorang anak perempuan, Lily. Selepas 24 tahun berkahwin, pasangan itu bercerai. Sebab pemisahan itu adalah keghairahan baru pelawak oleh rakan mudanya di panggung, Louise.

Perlu diingatkan bahawa Rowan dan Louise tidak pernah menyembunyikan atau menipu isteri yang sah dari pelakon itu. Atkinson segera mencadangkan bahawa Ford berpindah ke rumah negaranya di pinggir utara London. Dan terus membincangkan butiran perceraian dengan isterinya.

Proses perceraian berlangsung sangat lama dan sangat sukar. Pasangan ini berkongsi harta benda, kanak-kanak, dan pada 2016, Atkinson menjadi bebas, mempunyai peluang untuk secara rasmi mendaftar hubungan dengan Louise. Setahun kemudian, anak kecil Izla dilahirkan.

Sekarang pelawak terkenal di dunia menganggapnya tidak adil dia memaksa isterinya untuk tinggal di rumah dan memutuskan untuk pergi sendiri cuti bersalin, untuk memberi peluang kepadanya untuk berkembang dalam profesion akting. Selama bertahun-tahun berlakon, Atkinson berjaya bermain dalam 70 filem, kekayaannya dianggarkan £ 100 juta oleh pengiraan yang paling hampir dan sederhana. Oleh itu, seorang lelaki mampu duduk bersama kanak-kanak dalam "keputusan" - Sokongan kewangan untuk keluarga tidak terjejas.

Walaupun begitu, banyak peminat Encik Bean dan juga kawan-kawannya sangat terkejut dengan keputusan ini, ada yang menyatakan bahawa dengan usia, Rowan menjadi sangat sentimental.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan