Kementerian Kesihatan rantau Belgorod mewajibkan wanita meminta izin untuk pengguguran dari para imam

Di rantau Belgorod, Kementerian Kesihatan tempatan memutuskan untuk membuat eksperimen - sekarang semua wanita yang ingin melakukan pengguguran mestilah mendapatkannya terlebih dahulu. kebenaran ulama.

Doktor tempatan memberi mereka senarai tolak seperti, di mana, selain pakar perubatan, seorang imam juga ditunjukkan. Ia mungkin untuk datang ke pengguguran hanya dengan menandatangani tandatangan semua pakar yang dinyatakan dalam "pelari".

Imam berkomunikasi dengan wanita yang memutuskan untuk melakukan pengguguran, meyakinkan mereka dan mengadakan perbualan penjelasan.

Di sebalik setiap hospital daerah pusat mengamanahkan bapanya, yang tugasnya kini termasuk bekerja dengan wanita hamil.

Bapa menjelaskannya Pengguguran adalah dosa yang mengerikanyang hampir mustahil untuk menebus, bahawa embrio, yang hanya beberapa minggu tua, sudah menjadi lelaki kecil, seorang lelaki, dan bukan sekadar daging.

Jika anda tidak dapat meyakinkan, izin untuk pengguguran diberikan.

Walau bagaimanapun, peringkat awal percubaan menunjukkan bahawa kira-kira setiap wanita kelimayang pada asalnya merancang untuk menyingkirkan anak itu, selepas bercakap dengan imam mengubah fikirannya dan datang ke doktor untuk mendaftar untuk mengandung.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan