"Spiderman" bekerja: seorang pendatang yang menyelamatkan kanak-kanak di Paris, menjadi ahli bomba

Seorang pendatang Mali yang tinggal di Paris, Mamuda Hassam menerima momen kemuliaannya dan tawaran kerja rasmi.

Seorang lelaki tanpa insurans dia memanjat dinding semu bangunan bertingkat untuk menyelamatkan kanak-kanakyang membongkar buaian. Dia berjaya.

Selepas perbuatan yang dilakukan, pendatang berusia 22 tahun, yang, seperti yang ternyata di Paris, adalah secara haram, menawarkan pekerjaan dalam barisan perkhidmatan api menyelamat.

Apabila Gassam melihat seorang kanak-kanak di hujung nyawa dan mati, dia tidak bekerja dan berjalan sepanjang hari di jalan-jalan di ibu negara Perancis untuk mencari sekurang-kurangnya beberapa jenis pendapatan.

Setelah dia menjadi pahlawan super, dalam masa 30 saat, memanjat dinding ke ketinggian tingkat keempat, dia dijuluki "spiderman", dan Presiden Perancis Emmanuel Macron memutuskan untuk memberikan imigrasi ilegal dari Mali kepada kewarganegaraan Perancis.

Mamadu Hassam bukan sahaja pahlawan yang menyelamatkan kanak-kanak itu, tetapi juga contoh yang jelas tentang apa kadang-kadang semua hidup saya berubah beberapa saat.

Sendiri, sekarang seorang bekas migran, saya yakin bahawa untuk "menangkap nasib oleh ekor," anda tidak perlu terlalu banyak - mengambil peluang hidup dan juga selalu melakukan hanya yang tidak bertentangan dengan undang-undang kehormatan dan hati nurani.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan