"Jadilah yang terbaik!": Melanya Trump memutuskan untuk mengajar anak-anak dan remaja untuk menghadapi kesukaran hidup

Isteri Presiden AS Donald Trump Melanya Trump mengumumkan permulaan kempen itu "Jadilah yang terbaik" ("Jadilah yang terbaik").

Ia direka untuk menyokong perkembangan kanak-kanak dan remaja.

Semasa pembentangan projek berskala besar mereka, wanita pertama Amerika Syarikat melaporkan bahawa dia, sebagai isteri presiden dan ibu negara, sangat prihatin terhadap fakta bahawa dalam dunia yang kini berubah dengan pantas ia semakin sukar bagi kanak-kanak untuk menyesuaikan diri.

Secara khususnya, mengawal emosi anda, dengan betul dan betul mengungkapkan perasaan anda.

Melanya melahirkan rasa kesal bahawa remaja semakin memilih jalan tingkah laku yang merosakkan - Keganasan dan pencerobohan, penganiayaan di kalangan kanak-kanak berkembang. Ketagihan dadah, alkoholisme awal, hubungan seks rambang, serta bunuh diri adalah perkara biasa.

Pelancaran kempen wanita pertama bertujuan untuk memperbaiki kesejahteraan sosial kanak-kanak, serta kajian terperinci dan terperinci tentang bagaimana Internet dan rangkaian sosial mempengaruhi jiwa remaja.

Adalah diketahui bahawa projek itu akan melancarkan projek-projek TV, platform dalam talian untuk remaja, di mana mereka sentiasa boleh mendapatkan nasihat berharga daripada pakar tentang bagaimana menangani situasi yang sukar.

Presiden Amerika Syarikat, menurut sesetengahnya, idea isterinya diluluskan dan menjanjikan semua bantuan yang mungkin kepada program negara.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan