Megan Markle mungkin melahirkan anak sulungnya lebih awal daripada jangkaan

Duchess Megan Markle mengakui bahawa dia akan melahirkan bayi tidak lama lagi, lebih awal daripada semua orang berfikir. Situasi di sekitar keluarga diraja kini dipantau oleh seluruh dunia, dan ini tidak begitu sukar, kerana Megan dan suaminya, Putera Harry, sering muncul di depan umum.

Megan menghadiri khidmat Krismas di Sandringham, dan di sana dia mempunyai perbualan ringkas dengan jurugambar British terkenal Karen Anvil. Apabila ditanya oleh seorang wartawan, Megan menjawab bahawa dia sudah mencapai "garisan penamat" kehamilannya, dan pewaris akan muncul tidak lama lagi. Megan mengakui itu sangat bimbang, dan lebih dekat dengan penghantaran, semakin kuat keseronokan ini.

Terdahulu dilaporkan bahawa Duchess of Megan harus melahirkan pada musim bunga tahun 2019, tetapi kini orang awam British menyangka bahawa segala-galanya akan berlaku lebih awal.

Hakikat bahawa Megan Markle hamil, dengan keengganan yang besar selepas beberapa penafian, pentadbiran istana diraja masih berkata pada bulan Oktober. Bayi itu akan menjadi anak pertama bagi Duchess yang berusia 37 tahun. Megan sudah membuat keputusan itu akan menggunakan teknik ini hypoyang membolehkan anda melahirkan tanpa sakit dan trauma kelahiran. Dan tidak lama dahulu dia memanggil nama-nama wali datuk. Dianggap bahawa peranan ini akan dimainkan oleh George Clooney dan isterinya Amal.

George dan Amal Clooney

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan