Manusia: beruang di kebun binatang menyelamatkan anak yang jatuh

Hampir perbuatan manusia melakukan beruang di salah satu zoo di China. Dia bangun anak yang jatuh dan memberikannya akses kepada air sementara bantuan tergesa-gesa.

Kanak-kanak itu datang ke kebun binatang dengan ibu bapa mereka. Seluruh keluarga di tepi aviary besar mengagumi prosedur untuk memberi makan beruang coklat dewasa. Tiba-tiba, kepala bayi berputar dan dia terjatuh ke dalam kapal terbang dari ketinggian tiga meter. Anak itu memukul kepalanya di atas batu dan kesedaran yang hilang.

Ketika ibu bapa menjerit dan meminta bantuan, beruang coklat membuat perbuatan yang tak terduga. Walaupun terkenal, dan beruang coklat dianggap sebagai salah satu daripada pemangsa yang paling berbahaya di planet ini, beruang itu datang kepada kanak-kanak itu, mengendusnya, dan selepas itu, berhati-hati mengangkat bayi itu dan menghidupkannya.

Pada pemangsa ini tidak berhenti dan perlahan-lahan menarik anak itu ke kolamnya, dan kemudian berpindah.

Pekerja Zoo secara senyap-senyap memasuki burung hantu, mengambil anak lelaki yang cedera, beruang itu bahkan tidak cuba menghalang mereka.

Doktor mendapati bahawa kanak-kanak itu mengalami kecederaan dan gegaran yang teruk, tetapi tiada apa yang mengancam nyawanya. Bear-penyelamat menulis "premium". Menurut agensi berita Xinhua, dia diberi bahagian tambahan ikan dan buah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan