Hati sejuk: ibu meninggalkan anak telanjang di fros pada minus 39 ° C

Di Yakutia, kes jenayah dimulakan terhadap seorang wanita yang meninggalkan anaknya sendiri di beranda rumah tanpa pakaian luar dalam sejuk. Ibu sendiri pergi untuk satu lagi kumpulan minuman keras. Hari-hari ini, termometer di Yakutia telah menurun hingga -39 ° C.

Anak kecil yang belum berumur dua tahun, mula menangis ketika ibu berkumpul di kedai untuk sebotol mabuk. Untuk menenangkan kanak-kanak itu, wanita itu memeluknya dan membawanya keluar di teras. Dengan gadis ini tinggal dalam pakaian rumah ringan, sama ada jaket itu, atau pakaian ibu yang memakai pakaiannya.

Dia meninggalkan bayi itu dalam keadaan sejuk, dan dia dengan tenang pergi ke kedai. Anak kecil itu berjaya bertahan kebetulan ajaib.

Di jalan yang sepi, biasanya, seorang penumpang kecil-dengan melihat serbuk. Dia membawa kanak-kanak itu ke rumah dan menelefon doktor dan doktor ambulans.

Doktor memberikan pertolongan pertama kepada anak itu, dan kemudian dimasukkan ke hospital dengan hipotermia yang teruk. Polis membuka kes jenayah dan telah membawanya ke mahkamah. Ibu untuk siapa sebotol vodka ternyata lebih mahal daripada kehidupan bayi anda sendirimerancang untuk melupuskan hak-hak ibu bapa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan