Semua cerdik adalah mudah: ibu mencipta lampin untuk kanak-kanak-penat

Ibu kepada anak nakal Sanjit Mutu "ketakutan" dan mencipta popok baru, yang boleh ditukar secara harfiah dengan satu tangan, sementara itu tidak kira kedudukan bayi itu.

Sanjita, seperti ibu bapa yang lain, menderita untuk masa yang lama dengan anaknya, yang menjerit, berusaha untuk merangkak dan berguling semasa perubahan lampin.

Anak perempuan itu mengaturkan ibunya seperti "konsert" dengan setiap penggantian lampin.

Sebaik sahaja seorang wanita tidak dapat menahannya dan membuat dengan tangan sendiri sebuah lampin yang menakjubkan yang boleh mudah dan cepat dipakai pada mana-mana "pemberontak" bayi.

Ciptaannya menarik perhatian orang ramai dan dilaporkan oleh The Daily Mail.

Ibu muda membahagikan lampin standard kepada dua bahagian - tali pinggang elastik dan penyerapan bahagian bawah. Di antara mereka, bahagian-bahagian ini kini dipasang pada Velcro. Untuk menukar bahagian bawah yang kotor, anda tidak perlu mengeluarkan tali pinggang, cukup untuk mengupas bahagian bawah dan melampirkan lapisan penyerap bersih ke tali pinggang.

Sanjit memanggilnya Lampiran Penculik Slick.

Dia kini telah membuat video dan menunjukkan kesederhanaan dan fungsinya idea ibunya kepada ibu bapa yang lain.

Di salah satu platform Amerika untuk mengumpul dana di Internet, seorang wanita mula mengumpul dana untuk mengaturkan pengeluaran industri lampin itu. Dia perlukan kira-kira 75 ribu ringgit, setakat ini kami berjaya mengumpul hanya seribu, tetapi komen "suka" dan bersemangat dari ibu dan bapa yang lain, Sanjita mengumpul sejumlah wang.

Idea dihargai.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan