Mary Poroshin dari hospital bertemu seluruh keluarga

Pelakon berusia 45 tahun, Maria Poroshina, yang melahirkan anak kelimanya pada 11 Januari, pulang dengan anaknya yang baru lahir. Untuk bertemu dengannya dari pusat perinatal "Ibu dan Anak" di mana kelahiran itu berlaku, ibu dan semua anak perempuan datang - anak perempuan sulung dari perkahwinan sivil dengan Gosha Kutsenko, Polina berusia 22 tahun, dan tiga anak perempuan dari perkahwinan dengan Ilya Drevnov - Seraphim berusia 13 tahun, 8 - Agrafena dan Glafira, 2 tahun.

Satu-satunya lelaki dalam keluarga bertemu dengan bunga dan belon.

Mary melahirkan anak laki-laki seberat 3,560 gram dan 52 sentimeter. Pelakon membayar kontrak dengan pusat perinatal sendiri. Pemerhatian ke atas kosmetik dan kehamilan Poroshin hampir satu juta rubel.

Pada hari pertama selepas kelahiran bayi, Maria berkongsi dengan pelanggan gambar dari wad di mana dia memegang bayi dengan tangan. Nama bayi tidak dilaporkan.

Nama bapa kanak-kanak itu adalah rahsia terbesar Poroshin. Mengenali orangnya mendakwa bahawa mereka mungkin Ilya Drevnov, dengan siapa pelakon bercerai sudah hamil pada musim panas tahun 2018. Selepas tujuh belas tahun perkahwinan dan kelahiran tiga anak perempuan di sana, kesatuan Drevnova dan Poroshyna tidak berdiri.

Wartawan mengesyaki bapa dan pelakon Yaroslav Boyko, rakan kongsi Maria di peringkat set dan teater. Dia sudah berkahwin, dia mempunyai dua anak. Maria sendiri mengisyaratkan lebih daripada sekali bahawa bapa bayi itu tinggal di Sepanyol, dia bukan warganegara Rusia, dan bukan orang awam.

Mary Poroshina bertindak balas dengan baik kepada pusat perinatal, di mana anak lelaki itu dilahirkan, dan mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggannya atas ucapan tahniah dan sokongan mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan