Perkara yang dihormati: Maria Shukshina bersetuju untuk ujian DNA demi cucu yang mungkin

Penyampai dan pelakon TV Maria Shukshina bosan dengan melawan tuduhan ketagihan dan kejam dan bersetuju untuk menjalankan ujian DNA.

Pada bulan April, bayi dilahirkan, yang, mungkin, adalah cucunya. Anak lelaki itu dilahirkan pada 19 tahun, Freya Zilber, yang biasa bertemu dengan anaknya, Shukshina Makar Kasatkin.

Pasangan itu berpisah dengan skandal, Freya menuduh Makar mengedar dadah, pemecahan sistematik.

Keluarga cemerlang mempertahankan kepentingan Makar dan menolak Freya yang hamil.

Maria Shukshina dan ibunya Lydia Fedoseeva-Shukshina secara mutlak enggan mengiktiraf bayi yang baru lahir dan tidak pernah melawat Freya di hospital bersalin, tidak datang melihat bayi itu selepas keluar.

Setelah keluar, gadis itu mula memerlukan ujian DNA agar Shukshin datang ke indera dan mula membantu cucunya dan cicitnya.

Makar Kasatkin sendiri kelahiran anak dilupakan, dia terus memimpin kehidupan seorang pemuda "pemuda keemasan", bapa yang tidak sepatutnya dimasukkan dalam rancangannya.

Pada mulanya, Freya ingin menamakan budak lelaki itu Vasily, untuk menghormati kakeknya, Vasily Shukshin. Tetapi dia berubah fikirannya. Nama bayi ialah Mark Adam.

Percubaan lain untuk bercakap dengan ibu bekas kekasih, gagal ibu mertua telah dinobatkan dengan kejayaan - Shukshina bersetuju untuk bertemu dan menguji DNAuntuk memastikan bahawa bayi itu benar-benar cucunya.

Ia dirancang bahawa analisis akan dilakukan oleh salah satu klinik genetik perubatan modal. sudah seminggu ini.

Sebaliknya, Freya Zilber berjanji bahawa dia akan berhenti menyertai pertunjukan ceramah dan secara terbuka menentang keluarga bintang Shukshina sejurus selepas dia memulakan membayar sokongan anak untuk menjaga anak kecil.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan