Mary Poroshina menjadi ibu untuk kali kelima

Pelakon teater dan pelakon filem Maria Poroshina melahirkan anak kelima. Seorang lelaki dengan berat 3 kilogram 560 gram dengan pertumbuhan 52 sentimeter dilahirkan. Kelahiran berlaku di pusat perinatal Ibu dan Anak yang terkenal, yang terkenal dan terkenal dengan selebriti.

Poroshina yang berusia 45 tahun memutuskan untuk menangguhkan namanya untuk anak lelakinya. Dia menulis bahawa dia mahu menonton bayi selama beberapa hari untuk lebih dekat dengannya untuk "bertemu" dan pilih nama yang sesuai dengan wataknya. Sementara itu, pelakon itu hanya berkongsi gambar dari ruang pusat perinatal, di mana tangannya memegang tangan kecil bayi baru lahir.

snapshot dari halaman Instagram Poroshinoy

Ia masih tidak jelas apa yang bapa kepada bayi baru lahir.

Orang-orang dari bulatan aktris itu yakin bahawa ini adalah anak lelaki Ilya Drevnova, mantan suami Maria, yang dia memutuskan untuk membubarkan perkahwinan itu ketika dia sudah hamil. Pada musim panas 2018, selepas kehidupan 17 tahun bersama-sama, Ilya dan Maria berpecah. Mereka mempunyai tiga anak perempuan. Menurut beberapa laporan, perceraian itu mungkin disebabkan oleh fakta bahawa Illya tidak mahu lebih banyak anak dan menegaskan pengguguran.

Pelakon itu sendiri mendakwa bahawa dia hamil daripada warganegara asing yang tidak tinggal di Rusia, tetapi peminat aktres itu hampir pasti dengan kenyataan seperti itu dia cuba untuk mengalihkan perhatian media daripada berkahwin Yaroslav Boyko - pasangannya dalam set itu. Pelakon juga disyaki Poroshin bayi bapa.

Ilya Drevnov
Yaroslav Boyko

Ia hanya diketahui bahawa Maria dari wang sendiri yang dibayar untuk hospital bersalin, dan juga berhasrat untuk meningkatkan anak itu sendiri. Kontrak untuk melahirkan anak, seperti yang dilaporkan sebelum ini, kos Poroshin hampir satu juta rubel.

Anak yang baru lahir adalah anak lelaki pertama dalam keluarga Mary. Dari perkahwinan sivil dengan Gosha Kutsenko Poroshina mempunyai anak perempuan 22 tahun Polina, dari perkawinan dengan Ilya Drevnov tumbuh 13 tahun Seraphim, Agrafena berusia 8 tahun dan Glafira berusia 2 tahun.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan