Ibu seorang kanak-kanak berusia 6 tahun dengan epilepsi dituduh melakukan penyeludupan dadah kerana menjual dadah anaknya

Di Moscow, mereka menahan seorang wanita yang membesarkan anak berusia enam tahun dengan epilepsi.

Melalui Internet, Catherine dapat membeli 20 dos diazepam untuk microclysters untuk anak lelakinya. Dalam bentuk dos ini ubat ini tidak didaftarkan di Rusia. Diazepam adalah ubat anticonvulsant yang kuat.

Sebelum ini, ibu-ibu di hospis kanak-kanak memberi nasihat praktikal - secara rasmi mendapatkan diazepam di ampul di klinik bandar secara percuma.

Wanita itu hanya melakukannya. Tetapi dengan pembelian lebih mudah untuk menggunakan alat-alat dalam mikrob, keperluan untuk menggunakan ampul telah hilang.

Ibu memutuskan untuk menjual lima dos yang kekal, juga melalui rangkaian sosial di Internet. Dia meminta lima ampul daripada 3250 rubel.

Pembeli ditemui dengan cepat. Mesyuarat itu dijadualkan di kereta bawah tanah. Di sana wanita itu ditahan oleh polisi. Sekarang kes jenayah dibuka terhadapnya, dia dituduh melakukan pengeluaran dan penjualan dadah.

Dia menghadapi 4 hingga 8 tahun penjara.

Sekiranya seorang wanita dimasukkan ke dalam penjara, kanak-kanak itu, menurut peguam tahanan, perlu pergi ke sekolah asrama untuk orang kurang upayadi mana dia akan mati dengan cepat tanpa penjagaan yang betul. Keluarga itu tidak mempunyai sanak saudara yang lain.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan