Ibu boleh: Ibu bapa Chelyabinsk kehilangan 50 paun supaya anaknya tidak digoda di tadika

Yulia Slabko, 33, penduduk Chelyabinsk memutuskan untuk melindungi anaknya daripada cemuhan bahawa bayi itu tertakluk di tadika. Peers menertawakan ibunya, yang beratnya 112 kilogram dan menyerupai kuda nil.

Apa sahaja yang anda lakukan agar kanak-kanak berasa selesa dan selesa! Julia dapat kehilangan 50 kilogram dan kini berhasrat untuk mengambil bahagian dalam pertandingan kecergasan.

Julia sendiri mengakui bahawa dia tidak pernah menderita kerana berat badannya, dia tidak memalukannya. Tetapi suatu hari dia secara tidak sengaja mendengar anaknya sedang mengusik, mengatakan bahawa dia mempunyai "ibu gemuk". Inilah permulaan transformasi.

Menyedari bahawa anak itu akan malu kepadanya, Julia bertanggungjawab mendekati dietnya - dia mulai makan 5 kali sehari dalam porsi kecil. Dia menolak makanan goreng, sosej, mayonis, saus tomat dan gula-gula, dan mula berjalan setiap hari selama setengah jam dengan berjalan kaki. Selepas sebulan setengah, dia berat 12 pound kurang.

Didorong oleh hasil pertama, Julia mendaftar dengan gim, mendapat pelatih peribadi dan pergi ke kelas tiga kali seminggu.

Selama setahun setengah jumlah berat badan adalah lebih daripada 50 kilogram. Kanak-kanak itu benar-benar bangga dengan ibunya, dan ibu sendiri memutuskan untuk menukar berat badannya untuk kepentingan orang lain: dia menjadi seorang blogger dan kini memberikan nasihat praktis kepada wanita yang ingin menurunkan berat badan. Perkara utama, kata Julia, adalah motivasi yang baik dan tepat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan