Mama Duchess Megan Markle mula menghadiri kursus penjagaan bayi

Tabloid Barat melaporkan bahawa ibu dari Duchess of Sussex, Megan Markl Doria Ragland, akan beralih ke UK dan sudah mula menghadiri kursus penjagaan bayi. Berita ini telah membawa masyarakat dunia kepada idea bahawa isteri Putera Harry sedang menunggu anak pertama.

Dari Megan Markle yang berusia 37 tahun telah lama menunggu berita gembira mengenai anak cucu yang akan datang.

Megan sendiri, seperti pentadbiran seluruh istana kerajaan Britain, setakat ini memilih untuk tidak membincangkan topik ini.

Hari ini, ibunya, Doria, tinggal di Los Angeles, tetapi dokumen-dokumen untuk pindah ke United Kingdom bersedia untuknya. Sekarang seorang wanita berkomitmen untuk membantu anak perempuannya dalam menjaga anak yang baru lahir ketika dia dilahirkan, dan juga ingin bekerja rapat dengan isu-isu membesarkan bayi.

Megan sendiri dan suaminya Putera Harry tidak mahu menyewa orang luar untuk menjaga kanak-kanak dan ingin melakukan dengan bantuan orang mereka sendiri. Ini dilaporkan oleh sumber yang dekat dengan mahkamah diraja.

Desas-desus Markl tentang kehamilan secara tidak langsung disahkan oleh gambar-gambar dari peristiwa terkini yang mana ahli-ahli keluarga diraja dijemput. Perutnya yang bulat dalam beberapa gambar sudah agak dibezakan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan