Penyelamat empat tahun: seorang kanak-kanak di Ufa menyelamatkan berpuluh-puluh orang daripada terbunuh dalam kebakaran

Lesha Grebeshkov berusia empat tahun dari Ufa kini menjadi selebriti tempatan yang sebenar.

Dia boleh menyelamatkan berpuluh-puluh orang dari kematian dalam api. Kanak-kanak itu menaiki basikal di halaman dan melihat api. Daripada mempertimbangkan apa yang berlaku, seperti yang sering dilakukan oleh kanak-kanak yang ingin tahu, Alyosha berlari ke bapanya dan melaporkan kebakaran, dan bapanya memanggil anggota bomba dan penyelamat.

Pemadam kebakaran mempunyai masa - asrama kayu untuk pekerja asing hampir semua dibungkus dalam api, dan orang tidak dapat keluarkerana pintu masuk dipenuhi dengan balok.

Walau bagaimanapun, pekerja asing masih hidup, mereka menjerit hysterically. Satu dan semua, dan terdapat 27 dari mereka di asrama, ahli bomba berjaya menyelamatkan mereka. Sekiranya mereka menemui ahli bomba sedikit kemudian, orang akan mati.

Alesha Grebeshkova telah mengucapkan terima kasih atas tindak balas yang betul dalam kecemasan - petugas bomba datang untuk melawatnya, memberinya surat dan mainan, serta buku mewarna dan teka-teki kanak-kanak pada tema pemadaman kebakaran.

Pekerja asing migran yang diselamatkan, menurut beberapa sumber, juga melawat Grebeshkov dan berjanji untuk membantu keluarga dengan panen di plot mereka sendiri, dan juga menetapkan tentang mengemas pagar - ia sudah tua dan bengkok.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan