Little Romeo: di Chechnya, anak itu cuba merampas "Volga" jiran demi gadis tercinta

Internet meletupkan video yang dipaparkan di salah satu kumpulan di rangkaian sosial. Sebuah drama cinta sebenar - keghairahan, kesejahteraan, dan pelarian gagal - dimainkan di bawah pistol kamera pengawasan jalanan.

Seorang budak Chechen kecil dengan seorang gadis yang, nampaknya, dia benar-benar suka, memutuskan untuk melarikan diri dari orang dewasa. Agar tidak terperangkap, kanak-kanak itu memutuskan untuk menggunakan kereta jirannya, Volga, yang diletakkan di luar bangunan kediaman.

Auto terbuka, cinta tanpa sebarang masalah boleh masuk ke salon. Tetapi saya tidak mempunyai masa untuk memulakan kereta "Romeo" - orang dewasa, yang melihat pergerakan aneh di jalan dari rumah bertentangan, bergegas ke "Volga" dan cuba menghentikan anak lelaki yang menentukan.

Tetapi tanpa berjuang, ksatria cinta memutuskan untuk tidak berputus asa. Dia menyekat pintu dari dalam dan masih Saya boleh memulakan kereta.

Perjalanan itu pendek. Beliau dengan tegas memulakan dan memandu beberapa puluhan meter, selepas itu ramai orang dewasa (separuh yang baik jalan yang berjalan) dapat menghentikan Volga. Untuk membuka kereta, saya terpaksa memecahkan kaca.

Penunggang yang tidak berjaya keluar dari kabin, menampar, dan memberi ibu.

Pengguna internet mengagumi ketakutan bayi, dan juga bertanya-tanya betapa pintar anak kecil seperti itu dapat mengendalikan transmisi manual di Volga lama.

Dengan cara ini, wanita jantung perampas muda, pada tanda pertama ancaman, ketika mereka hanya diperhatikan oleh orang dewasa, memutuskan untuk melepaskan diri, meninggalkan "glorifier" mengambil rap dengan cara mereka sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan