Dalam perniagaan persembahan sejak zaman kanak-kanak: Malikov melepaskan anak lelaki lima bulannya dalam video muzik baru

Anak penyanyi Dmitry Malikov dilahirkan hanya lima bulan yang lalu, tetapi sudah menjadi artis sebenar. Ayah bintang memutuskan untuk membuat bayi dalam video barunya untuk lagu "The Last Romantic".

Bapa berusia 48 tahun memutuskan untuk berkongsi dengan pengguna Internet gambar dari set. Little Mark memainkan dirinya dalam video itu.

Kelembutan yang Malikov memegang remah-remah yang menakluk peminat penyanyi itu.

Malikov dan isterinya, Elena menjadi ibu bapa pada 24 Januari tahun ini, bayi tersebut dilahirkan bukan di klinik asing, tetapi di St Petersburg.

Membawa bayi untuk sepasang ibu pengganti. Pasangan suami isteri tidak mahu publisiti dan tidak membuat kenyataan terbuka mengenai kelahiran bayi itu, tetapi fakta itu telah didedahkan oleh salah seorang pekerja klinik di mana kelahiran itu berlaku.

Dmitry dan Elena tidak hanya cuba melindungi keluarga mereka dari perbincangan awam - isteri penyanyi sudah berusia 55 tahun, dan masyarakat Rusia adalah menyadari dengan sedih berita bahawa seseorang menjadi ibu bapa pada usia itu.

Malikov telah berkahwin selama 25 tahun. Pada tahun 2000, mereka mempunyai anak perempuan, kini dia berumur 17 tahun. Stephanie sedang belajar di MGIMO dan membuat kerjaya model.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan