Cucu kecil itu tidak perlu Maria Shukshina dan keluarganya.

Di salah satu hospital bersalin Moscow, seorang lelaki baru-baru ini dilahirkan, yang jatuh ke pelakon terkenal dan tuan rumah TV Maria Shukshina. cucu keluarga.

Freya Zilber yang berusia 19 tahun melahirkan bayi itu, dengan anak lelaki Maria Makar Kasatkin bertemu beberapa lama dahulu.

Kemunculan bayi itu tidak menggembirakan Maria Shukshina, atau ibunya - Lydia Fedoseyeva-Shukshin.

Untuk berjumpa dengan bayi yang baru lahir dari hospital tidak ada yang datang. Makar, yang menjadi bapa, mengetuai kehidupan sosial yang aktif, menghadiri parti-parti dan tunjuk-tunjuk bintang dan, nampaknya, mengambil tanggungjawab untuk bayi tidak akan berlaku.

Terdahulu, Zilber hidup dalam kondisi yang hampir tidak bersih, Andrei Malakhov, yang menjemputnya untuk mengadakan ceramah, membantu gadis itu untuk bergerak ke sebuah apartmen biasa.

Daripada keseluruhan keluarga Shukshin, satu-satunya orang yang merespon kelahiran bayi adalah kakak Maria Shukshina, Olga. Dia datang kepada seorang ibu muda dan menyerahkan beberapa perkara kanak-kanak dan makanan bayi.

Makar dan Freya berpisah dengan skandal, polis.

Zilber menyatakan bahawa Makar adalah "anak emas dari Shukshins", yang dibenarkan segala-galanya. Dia menjual dadah dan mengalahkannya.

Selepas itu, Makar buat sementara waktu hilang dari pandangan umum, dan ibu dan neneknya yang bulatnya enggan berkomunikasi dengan Freya dan cucunya sendiri.

Setelah keluar dari hospital bersalin, Freya menyatakan bahawa dia akan menjalankan ujian DNA supaya tidak ada keraguan tentang Shukshins. Dia tidak kehilangan harapan bahawa dia akan dapat menubuhkan komunikasi antara nenek dan cucunya.

Berat badan semasa kelahiran adalah 4 kilogram, ketinggian - 54 sentimeter.

Ibu muda itu bercadang untuk menamakannya selepas itu datuk pada baris Shukshin - Vasily. Walau bagaimanapun, dia tidak bermaksud untuk menulis nama patronymic Makarovich dalam sijil kelahiran, kerana kebencian terhadap bapa biologi bayi itu begitu kuat.

Gadis itu merancang untuk membesarkan anak tanpa penyertaan skuasy Shukshin.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan