Little Trump tertidur dalam ucapan Trump besar dan menjadi meme

Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump, Joshua Trump yang berusia 11 tahun, kini menjadi lebih popular daripada semua rakan sebayanya. Perkara itu ialah anak lelaki itu menjadi meme setelah memutuskan untuk tidur dalam ucapan oleh ketua negara di Kongres AS.

Kanak-kanak itu dijemput ke acara penting negara itu selepas presiden negara mengetahui betapa keras budak lelaki tersebut tinggal dengan nama keluarganya - budak itu dibuli oleh rakan sekelasnya, dibuli, dan baru-baru ini kanak-kanak itu terpaksa beralih ke sekolah kerana Sekarang di AS sangat sedap.

Untuk entah bagaimana keselesaan pelajar, dia telah dijemput untuk menghadiri laporan tahunan nama-nama terkenal "Mengenai keadaan negara."

Wanita pertama negara itu, Melania Trump, meletakkan anaknya di sebelahnya. Berdekatannya adalah 12 orang tetamu yang dipanggil khas yang menerima undangan peribadi untuk acara tersebut.

Pada kira-kira 82 minit ucapan Donald Trump, kanak-kanak itu tidak tahan dan tertidur. Foto Joshua Trump, tidur serentak di Kongres, segera tersebar di seluruh dunia.

Budak itu disebut sebagai "pahlawan perlawanan" utama kepada Trump, personifikasi semua Amerika, dan "satu-satunya Trump yang baik." Secara umum, budak sekolah Yosua bangun terkenal.

Sekarang kanak-kanak itu bertekad untuk kembali ke sekolah, kerana sekarang dia adalah "yang terbaik dari Trump" dan hampir "wira negara". Ibu bapa lelaki itu membuat permohonan maaf yang tulus untuk kelakuan anaknya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan