Anak lelaki itu "membalaskan" ibu bapa, sentiasa mencuri kereta mereka

Media Amerika bercakap mengenai seorang lelaki yang tidak biasa yang tinggal di Ohio.

Seorang kanak-kanak berusia 11 tahun memikirkan cara sendiri untuk "membalas dendam" kepada ibu bapanya jika dia berfikir bahawa dia telah dihukum secara tidak adil atau terlalu kasar..

Oleh itu, ibu menghalang kanak-kanak peluang untuk bermain perlumbaan komputer kegemarannya jika dia belajar kurang baik atau kasar. Kemudian anak lelaki merampas kereta orang tua dan berangkat untuk mengejarnya dengan polis.

Pengawal perintah memberitahu pemberita tentang ini dan pita video dari tahun-tahun yang berbeza telah dilampirkan sebagai bukti. Menurut mereka, budak itu perampas dengan banyak pengalaman, dan dia telah menggunakan kaedah ini untuk membantah ibunya dan ayah selama beberapa tahun.

Ia tidak diketahui ketika pertama kali anak memutuskan untuk merampas Dodge Durango ibu bapa, tetapi sekarang semua penduduk tempatan takut SUV ini, kerana anak kecil yang tidak berani sedang memandu melalui jalan-jalan di bandar pada kelajuan lebih daripada 100 kilometer sejam.

Setiap kali dia ditangkap oleh polis, diserahkan kepada ibu bapanya, dan beberapa bulan kemudian mereka perlu mengejar pesalah muda itu.

Perampas rumah berusia 11 tahun itu pernah menjadi protagonis kronik jenayah, maka dia "terbang" di sepanjang jalan dengan kelajuan lebih dari 160 kilometer sejam. Polis terpaksa melancarkan reben dengan paku di jalan untuk menembusi roda - jika tidak, mereka tidak dapat menghentikan perkara kecil itu.

Pemeriksaan melampau telah menyebabkan kemalangan. Pada hari yang lain, seorang budak lelaki, sekali lagi dihukum kerana tingkah lakunya di sekolah dengan menafikan haknya bermain di komputer, merampas kereta induknya dan tidak mempunyai masa untuk berhenti pada kecepatan 112 kilometer sejam dan jatuh ke dalam trak yang diletakkan. Kanak-kanak itu mengalami kecederaan kecil, dia dibawa ke hospital, dan kemudiannya dibebaskan.

Kali ini dia tidak akan mati dengan baik. Kesabaran polis memecah, dan mereka menyiapkan caj kejahatan, tuntutan mahkamah tidak lama lagi akan dipertimbangkan oleh Mahkamah Juvana Khas Amerika Syarikat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan