Maxim Galkin memutuskan untuk kembali kepada keluarga demi anak-anaknya

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, peminat Alla Pugacheva, Maxim Galkin, dan semua orang Rusia yang lain juga secara aktif membincangkan maklumat yang muncul dalam suapan berita Galkin berhasrat untuk memfailkan perceraian daripada isterinya yang berusia. The showman sendiri tidak mengatakan ini secara langsung, tetapi wartawan yang penuh perhatian dan pelanggan Maxim melihat bahawa Galkin telah berhenti muncul di depan umum dengan Alla Borisovna, dan dalam rangkaian sosialnya dia hanya menyiarkan foto dan video anak-anak. Mereka tidak lagi mempunyai pasangan.

Dia juga berhenti mengulas kiriman Alla di rangkaian sosial dan meletakkan "suka" kepadanya (dia selalu melakukannya sebelum ini).

Foto terbaru dari halaman Maxim Galkin

Sumber yang dekat dengan keluarga Galkin dan Pugacheva memberitahu wartawan di ibu negara bahawa Maxim sementara tinggal secara berasingan. Beliau kembali dari lawatan mereka ke Amerika Syarikat, dan kini hampir tidak berkomunikasi dengan Pugacheva.

Dia dikreditkan dengan hubungan dengan Yulia Baranovskaya dan juga dengan Kristina Orbakaite, tetapi maklumat ini belum disahkan.

Adalah dipercayai bahawa Maxim membuat keputusan untuk pulang ke rumah. Rakannya mendakwa dia melakukannya. demi anak-anak - Lisa dan Harry. Kembar sangat terikat dengan ayah mereka.

Maxim sendiri tidak mengulas mengenai keadaan itu. Semua foto terbaru dalam akaunnya hadir hanya kanak-kanak, tidak menyebut isterikerana tidak ada sendiri. Sebelum ini, ini tidak dapat dilihat oleh Galkin. Alla juga tidak memberi komen, hanya diketahui bahawa dia enggan berpartisipasi dalam satu program konsert dengan suaminya, pada masa lalu Galkina digantikan dengan Leps.

Roman Pugacheva dan Galkin bermula pada tahun 2001. Walaupun perbezaan besar dalam usia (dia berusia 27 tahun!), Pasangan itu telah berkahwin, dan melakukannya selepas 10 tahun berkahwin bersama - pada tahun 2011.

Sekarang Galkin berusia 42 tahun, dan Alla Borisovna sudah berusia 69 tahun. Pada tahun 2013, anak kembar dilahirkan - Harry dan Lisa, yang pasangannya menanggung dan melahirkan seorang ibu pengganti. Sehingga baru-baru ini, perkahwinan prima donna dan humorist dianggap salah satu yang paling teladan dan terkuat di pesta bintang.

Alasan yang mana pasangan itu bergerak dari satu sama lain, tidak ada panggilan. Secara lalai, peminat menganggap bahawa perkara itu sudah tua - ia sudah memberi kesan kepada Alla Borisovna, dan, sayangnya, tiada apa yang dapat dilakukan mengenainya. Maxim juga memasuki umur kematangan lelaki, kemakmuran, dan hakikat bahawa dia berminat kepada orang muda adalah semulajadi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan