Menjaga perintah: di Magnitogorsk, polis menahan dan menginterogasi lapan anak selama beberapa jam

Polis Magnitogorsk membezakan diri mereka dalam kerja rasmi. Mereka dibawa ke balai polis lapan kanak-kanak berumur 6-8 tahun dan beberapa jam menginterogasi mereka.

Sepanjang masa ini, ibu bapa sedang mencari anak-anak mereka di seluruh bandar.

Penduduk di salah satu rumah mengadu kepada polis mengenai bunyi di halaman. Pegawai penguatkuasa undang-undang yang datang tiba untuk melihat lapan anak bermain di rumah, dan bukannya cadangan yang tegas dan kuliah tentang keperluan untuk bermain lebih tenang, mereka mengambil semua lapan ke jabatan.

Semasa jam siasat, tiada pegawai polis memanggil ibu bapa tahanan.

Hakikat bahawa kanak-kanak itu "ditahan", ibu bapa mendapati diri mereka apabila mereka datang ke polis untuk menulis kenyataan mengenai kehilangan anak-anak.

Penjelasan sebab-sebab penahanan membawa ibu dan bapa dalam kebingungan. Segera dari polis, bersama dengan anak-anak, mereka pergi ke pejabat pendakwa dan menulis aduan kepada pegawai polis.

Kini pendakwa di rantau Chelyabinsk sedang menjalankan pemeriksaan perkhidmatan. Mereka berhasrat untuk menetapkan apa yang peraturan atau perintahnya adalah sebab penahanan kanak-kanak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan