Kanak-kanak berusia dua tahun ditutup pada malam yang sejuk di dalam kereta

Di Voronezh, mahkamah dunia menganggap satu kes yang luar biasa yang mengejutkan ramai penduduk tempatan dengan sinisme. Pemastautin berusia 24 tahun di bandar dan lelaki tercintanya menutup anak lelaki dua tahun seorang wanita dalam kereta sejuk sepanjang malam, sementara mereka sendiri menjadi "budaya" untuk berehat.

Kanak-kanak yang ditemui oleh orang yang lewat mendengar pada awal pagi lewat November 2017 menangis menangis dari kabin sebuah kereta yang diletakkan. Polis yang dipanggil oleh mereka berurusan dengan dua insiden sekaligus - ada pergaduhan mabuk di kafe, dan anak yang ditinggalkan menangis di dalam kereta di kafe. Dengan cepat menjadi jelas bahawa gaduh dan pemilik kereta adalah satu dan orang yang sama. Polis menuntut agar ibu mertua anak mabuk yang mabuk itu harus membuka kereta untuk membebaskan anak beku daripadanya, tetapi lelaki itu enggan membuatnya tanpa penjelasan.

Salah satu perintah jagaan itu pecahkan kaca di dalam keretauntuk mendapatkan serbuk. Kanak-kanak itu dipanggil "ambulans", dan ketika mereka sedang menunggu, mereka cuba menghangatkan anak itu di dalam kereta peronda. Crumbs diperlukan kemasukan ke hospital - dia sangat sejuk, dia telah membangunkan bronkitis yang teruk.

Doktor di hospital kanak-kanak mendapati bahawa bayi itu sudah sakit ketika dia terkunci di dalam kereta, dia mempunyai suhu kira-kira 38.0 darjah selama beberapa hari.

Malam itu di Voronezh ia adalah kira-kira 7 darjah di bawah sifar. Membawa kanak-kanak di dalam kereta lebih daripada 8 jam. Terhadap ibu bayi dan pasangannya, kes jenayah dimulakan di bawah seni. 125 Kanun Jenayah ("Meninggalkan dalam bahaya"). Mereka terancam dengan hukuman penjara sehingga setahun, tetapi hakim mengeluarkan hukuman ringan - denda sebanyak 14 ribu Rubel.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan