Rapper puan Gufa mungkin menghadapi istilah akibat kehamilan yang dicipta

Bekas anggota TV rumah "Dom-2" Yana Shevtsova, yang mengatakan kepada seluruh negara bahawa dia hamil oleh rapper Alexey Dolmatov (Guf), mendapat situasi yang tidak menyenangkan. Gadis itu mendakwa telah bertemu dengan rapper, dan beberapa bulan yang lalu telah pengguguran daripadanya, dan sekarang hamil sekali lagi, seperti yang dibuktikan dengan ujian cepat positif. Dia kemudiannya diperkenalkan sijil kehamilan dan berkata bahawa rapper itu telah mula mengancamnya dengan membalas dendam kerana fakta bahawa dia memberikan maklumat umum mengenai "kedudukan menarik" nya.

Rapper itu berdiri untuk melindungi kakaknya, yang memberitahu dia bahawa dia tahu Yana - gadis itu yang menyediakan perkhidmatan pengiring yang datang dengan panggilan intim dan memberikan layanan tertentu untuk wang.

Kisah itu sampai ke saluran TV pusat, Dmitry Shepelev memutuskan untuk menyelesaikan masalah dalam hubungan yang sukar, yang menuntut sijil perubatan dari Yana Shevtsova mengenai kehadiran kehamilan. Dia membentangkannya, tetapi para pakar mempunyai keraguan serius mengenai kesahihan dokumen itu.

Dengan pemfailan, Shepeleva Yana dihantar ke makmal salah satu klinik metropolitan yang dihormati, di mana dia dengan cepat diberikan ujian darah untuk hCG (hormon kehamilan), hasilnya negatif. Ini bermakna itu Jan datang dengan kehamilan, dan memalsukan sijil.

Untuk memalsukan dokumen (sijil dan hasil ultrasound adalah dokumen perubatan), dia kini terancam pendakwaan jenayah dan mungkin istilah.

Guf sendiri (Alexey Dolmatov) belum secara rasmi mengulas mengenai keadaan skandal itu, tetapi sumber dalam rombongannya memberitahu wartawan di ibukota bahawa dia berhasrat untuk memohon kepada agensi penguatkuasaan undang-undang. Pemuzik dari perkawinannya dengan Isa Vagapova (Anokhina) tumbuh anak laki-laki berusia tujuh tahun Sami. Selepas perceraian ibu bapa, dia hampir tidak berkomunikasi dengan ayahnya.

Adalah juga diketahui bahawa Alexey Dolmatov, 39 tahun, mempunyai anak lelaki yang tidak sah, tetapi identitinya tidak diketahui walaupun kepada bapa sendiri, kerana ibu lelaki itu, yang kononnya kira-kira 12-13 tahun, menyembunyikan anaknya, tidak mahu Gough berkomunikasi dengannya dan bertemu. Hanya diketahui bahawa anak itu tinggal bersama ibunya di Moscow.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan