Lagu terbaik untuk tidur: Maxim Fadeev mencipta lagu dan klip yang direka untuk anak bungsu

Penerbit berusia 50 tahun Maxim Fadeev membentangkan video untuk lagu "New Lullaby", di mana model berusia tujuh tahun Anastasia Knyazeva memainkan peranan utama. Gadis itu diiktiraf sebagai yang paling indah di dunia dalam versi The Daily Mai dan media dunia lain pada tahun 2017.

Ternyata kisah dongeng yang sangat lembut dan menusuk, yang juga mempunyai harta yang menakjubkan - kanak-kanak tertidur di bawahnya dengan mudah dan semulajadi.

Lagu ini didedikasikan kepada cucu perempuan pacar Maxim Fadeev. Sebaik sahaja dia mengadu bahawa cucunya telah tertidur sangat teruk, tidak ada cerita dongeng, atau membaca, atau lagu-lagu membantu. Kemudian Fadeev duduk di piano dan, dalam perjalanan, menaik taraf, menyanyikan lagu ringkas, yang dia direkodkan terus ke telefon dan dihantar ke teman wanita insomnia yang disiksa.

Rekod tidak mengambil masa lebih daripada satu jam. Tiba-tiba terjadi kegelisahan gadis itu mula tertidur dengan cepat dan tanpa rasa sakit untuk mereka yang ada di sekelilingnya.

Apabila nenek gembira meminta lagu untuk kenalan lain untuk anak-anak dan cucu-cucunya, mereka juga kagum dengan kesan yang lembut dan mengantuk yang ada pada anak-anaknya.

Kemudian Maxim Fadeev memutuskan untuk merakamkan lagu ini di studio. untuk semua kanak-kanak. Dan dengan serta-merta idea itu dilahirkan untuk menangkap klip.

Sebelum mengesyorkan bayi perempuan kepada semua ibu bapa, Fadeev melakukan ujian asal - pada anak-anak pekerja, kepada rakan-rakan mereka. Akibatnya, anak duyung selalu konsisten menunjukkan hasil yang tinggi - anak-anak jatuh tertidur.

Bukan sahaja kecantikan pertama Rusia di kalangan kanak-kanak Nastya Knyazeva, tetapi juga adik Fadeev, Artyom bersama isteri dan anak-anaknya, saudara lelaki anggota Serebr dengan isteri dan anaknya, serta studio Fadeeva Julia dengan anak lelaki dan anak perempuannya, mengambil bahagian dalam video tersebut.

Dengan Nastya Knyazeva, pengeluar pada set itu mempunyai hubungan yang sangat hangat. Maxim selalu, katanya, bermimpi tentang anak perempuannya, tetapi hanya bapa kepada anak lelaki Sawa yang berusia 21 tahun itu. Ramai tahun yang lalu, disebabkan kesilapan perubatan, Fadeev dan isterinya kehilangan anak perempuan mereka. Dalam video dalam adegan dengan Nastya Fadeev, ia amat terbuka, jelas bahawa baginya komunikasi dengan bayi adalah sesuatu yang sangat peribadi, tersembunyi di dalam hati.

Video ini sudah tersedia di Internet, dengan pantas mendapatkan pandangan. Tetapi lebih berjaya ialah rakaman audio - lebih daripada satu juta pengguna memuat turunnya hanya dari sumber rasmi. Rupa-rupanya, ini - ibu bapa yang juga bermimpi untuk akhirnya meletakkan anak mereka gelisah tidur.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan