Lisa Boyarskaya sekali lagi menjadi seorang ibu: suaminya menunjukkan gambar pertama anak lelakinya

Anak perempuan berusia 32 tahun dari musketeer kacak Mikhail Boyarsky Elizaveta menjadi ibu buat kali kedua. Seorang lelaki dilahirkan.

Pasangan berusia 36 tahun Elizabeth, pelakon Maxim Matveyev, tidak takut terhadap "mata jahat" dan menyiarkan gambar di Internet dengan bayi yang baru lahir di tangannya. Dia juga menyatakan nama bayi yang baru lahir - budak itu dinamakan Grisha.

Fakta bahawa Elizabeth Boyarskaya hamil untuk kali kedua hanya diketahui pada musim luruh tahun ini, ketika pelakon itu tidak lagi dapat menyembunyikan perut besar, sehingga keluarga itu berusaha untuk menjaga acara yang akan datang secara rahsia.

Newborn Grisha menjadi anak kedua pasangan itu dan anak kedua - Elizabeth dan Maxim sudah menaikkan Andryusha yang berusia 6 tahun.

Perlu diperhatikan bahawa anak kedua dilahirkan hanya dua minggu sebelum hari lahir Elizabeth - pada 20 Disember, dia akan berumur 33 tahun.

Kedua-dua ibu bapa baru bekerja di Teater Akademik Kecil dan Teater Seni Chekhov Moscow, dan sekarang mereka mempunyai cuti untuk menjaga bayi. Maxim merancang untuk kembali bekerja sebelum Tahun Baru, dan Elizaveta akan tinggal bersama anak-anaknya sedikit lebih lama, tetapi dia tidak akan menjadi pertapa - beberapa kontrak untuk penggambaran telah ditandatangani, dan oleh itu kerja sudah menunggu dia kembali.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan