Kelebihan berat badan akan merosakkan anak-anak sekolah Inggeris hak untuk gula-gula

Kanak-kanak sekolah Inggeris, yang beratnya melebihi norma umur, akan secara rasmi mengambil gula-gula dan kekerasan untuk berjalan pada waktu pagi dan petang.

Masalah obesiti besar pelajar sekolah di United Kingdom datang ke salah satu tempat pertama. Oleh itu, di negeri ini dan memutuskan untuk menggunakan operasi berskala besar untuk mengurangkan berat badan kanak-kanak.

Pasar raya telah berjanji untuk mengeluarkan gula-gula dan gula-gula daripada akses mudah dari juruwang daripada akses mudah.

Di sekolah-sekolah untuk kanak-kanak yang berlebihan berat badan akan diharamkan pencuci mulut untuk makan tengahari. Sehingga tahun 2030, menurut program negara, ia dirancang untuk menyelamatkan kanak-kanak dari kilo tambahan..

Pihak berkuasa memutuskan untuk tidak menghadkan diri mereka untuk langkah-langkah dengan sekatan gula-gula.

Sekarang kelas di sekolah akan bermula dengan larian, dia juga merancang untuk menamatkan hari persekolahan. Memperkenalkan pelajaran pendidikan jasmani tambahan. Pakar menganggarkan bahawa kanak-kanak mempunyai berat masalah perlu menjalankan sehari sekurang-kurangnya satu setengah kilometer.

Di samping itu, ia dirancang untuk menghadkan berbahaya kepada iklan kanak-kanak di televisyen dan di Internet - mereka akan melarang pengiklanan tenaga, coklat dan gula-gula.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan