Perjalanan musim panas dengan kereta api untuk kanak-kanak akan lebih murah

Semasa cuti musim panas tambang di kereta api untuk kanak-kanak dan remaja ia akan lebih murah - diskaun sebanyak 50% dari kos perjalanan di kereta api jarak jauh dan kereta api yang cepat akan diterima oleh semua orang yang berumur dari 10 hingga 17 tahun.

Hadiah semacam ini telah dibuat secara tradisional oleh Keretapi Rusia.

Promosi hanya digunakan untuk laluan di dalam Rusiaberlepas dari 1 Jun hingga 31 Ogos tahun ini. Untuk mesej antarabangsa, diskaun tidak dikenakan.

Perjalanan yang kurang mahal dalam kereta kelas kedua dan kereta biasa, di dalam kereta yang dilengkapi hanya dengan kerusi, serta di dalam kereta kelas kedua dan ketiga kereta api elektrik.

Sudah, jualan tiket untuk setengah harga bermula di pejabat tiket stesen keretapi, di laman web Keretapi Rusia, dan anda juga boleh memesan dan membayar tiket melalui aplikasi mudah alih Penumpang RZD.

Syarikat itu secara automatik memberikan diskaun sebaik sahaja ibu bapa mengemukakan sijil kelahiran di meja kasir atau memberikan maklumat mengenai tarikh kelahiran anak mereka melalui Internet.

Untuk menaiki kereta, kanak-kanak itu perlu sijil kelahiran, sekiranya kanak-kanak itu tidak berusia 14 tahun, atau pasport - sekiranya 14 tahun telah berlalu.

Di Rusia, separuh tambang di Rusia pada kereta api untuk kanak-kanak berusia 10 hingga 17 tahun semasa cuti pertama kali diperkenalkan tiga tahun lalu.

Selebihnya kanak-kanak yang berusia tidak 10 tahun, mempunyai diskaun sepanjang 65% (dari 5 hingga 10 tahun), dan untuk kanak-kanak berumur 5 tahun dikeluarkan tiket tanpa tunai yang mana anda tidak perlu membayar sama sekali.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan