Lera Kudryavtseva melepaskan anak perempuannya yang baru lahir dalam pemotretan pertama dan berjanji akan menunjukkan gambar

Penyampai TV berusia 47 tahun, Lera Kudryavtseva, yang musim panas ini menjadi nenek (anak lelaki berusia 28 tahun menjadi bapa), dan dalam beberapa minggu - dua kali seorang ibu, memutuskan pemotretan pertama untuk anak perempuannya yang baru lahir.

Sebagai tuan rumah sendiri mengakui, dia sudah lama meragui sama ada kanak-kanak seperti itu harus diambil gambar (gadis itu dilahirkan pada 13 Ogos).

Tetapi pada akhirnya, keinginan untuk menangkap minggu pertama kehidupan bayi itu menang, dan Lera mendapati dua jurugambar Moscow yang sangat baik yang datang ke rumah negaranya dan mengambil gambar.

Selepas kelahiran Kudryavtsev dan suaminya yang muda, pemain hoki Igor Makarov berpindah ke luar bandar, supaya ibu dan bayi mempunyai udara yang cukup segar.

Gadis itu dipanggil Maria.

Penyampai TV belum memutuskan untuk menerbitkan imej yang dihasilkan, tetapi berjanji untuk melakukannya secepat mungkin. Pelanggannya di rangkaian sosial segera dibahagikan kepada mereka yang mendesak untuk cepat menunjukkan serbuk, dan mereka yang menyekat Leroux dari langkah sedemikian.

Terdapat pendapat itu kanak-kanak kecil ini tidak boleh ditunjukkan kepada orang yang tidak dikenali, dan memotret mereka juga tidak diingini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan