Lady Gaga menjangkakan bayi

Stephanie Joanne Angelina Germanotta (dia Lady Gaga) dalam 32 tahun hamil daripada pelakon Amerika dan penyanyi Bradley Cooper. Dengan berita sedemikian pada halaman pertama hujung minggu ini muncul media utama di dunia.

Dan segala-galanya baik-baik saja, tetapi belum diketahui bagaimana suami isteri undang-undang Cooper, model Rusia Irina Shayk, yang anak perempuan Bradley melahirkan dua tahun lalu, bertindak balas terhadap berita ini.

Edisi Amerika The Star mengenai kehamilan Gaga diberitahu oleh rakannya, dia juga berkata demikian tempoh kehamilan masih kecil - hanya dua bulan.

Khabar angin bahawa hubungan rapat telah timbul antara Cooper dan Gaga telah dibincangkan untuk jangka masa yang panjang.

Di pesta selepas Oscars, kedua-dua mereka jelas menunjukkan simpati bersama, dan mereka tidak malu walaupun dengan kehadiran Irina Shayk pada acara itu.

Empat tahun yang lalu, Lady Gaga menerima tawaran daripada tunangan pelakon Taylor Kinney, tetapi setahun kemudian Gaga menamatkan pertunangan, perkahwinan itu tidak berlaku. Pada tahun 2017, hubungan Gaga dengan ejennya, Christian Carino, dikenali. Terdapat juga pertunangan, tetapi sesuatu tidak berfungsi, selepas berita mengenai kemerosotan kesihatan penyanyi itu.

Sekitar sebulan yang lalu, Lady Gaga menamatkan pertunangan dengan Carino akhirnya. Wartawan mendakwa bahawa dia melakukannya kerana hubungan dengan Bradley Cooper telah mendapat momentum, dan penyanyi itu telah mengetahui tentang kehamilan.

dengan taylor kinney
dengan Christian Carino

Tahun lepas, Cooper mencuba dirinya sebagai pengarah dan menembak filem "The Star Born." Peranan utama di dalamnya dimainkan oleh Lady Gaga. Ia adalah pada set filem bahawa hubungan dua bintang tidak lagi menjadi perniagaan. Filem ini memberi Gaga Oscar pertama dalam hidupnya.

Sekarang penyanyi berlengah-lengah - dia tidak membuat kenyataan rasmi, Irina Sheik tidak memprovokasi, dia menantang tidak minum alkohol di pesta selepas Oscars, walaupun biasanya dia tidak menolak alkohol.

bingkai dari filem "Bintang dilahirkan"
Bradley Cooper dengan Irina Sheik

Mengikut beberapa maklumat, kini bekas kekasih Karino berhujah bahawa kanak-kanak itu mungkin dari dia, dan dalam hal ini dia berhasrat untuk melakukan eksperimen DNA.

Untuk bayi masa depan Lady Gaga akan menjadi anak sulung. Terdahulu, penyanyi tersebut secara aktif menyokong hak gay dan lesbian.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan