Orang tua berbanding mainan kanak-kanak: anak patung dengan "titik kelima" besar mengejutkan orang ramai

Di Brazil, mengeluarkan Barbie baru, yang mempunyai bentuk "Brazil" yang benar-benar asli.

Dan fakta ini adalah sebabnya skandalyang meletus di sekitar mainan kanak-kanak.

Penulis lakaran untuk Barbie baru menjadi penganjur pertandingan untuk punggung yang paling indah. Ia diadakan setiap tahun di negara ini.

Anak patung tersebut, memakai baju renang dalam warna bendera kebangsaan Brazil, menyebabkan kesunyian di kalangan ibu bapa.

Ibu dan bapa percaya bahawa bentuk "titik kelima" seperti apa-apa mainan kanak-kanak biasa.

Ibu bapa yang marah disokong oleh ahli psikologi. Wakil-wakil Persatuan Psikologi Kanak-kanak dan Psikiatri mendakwa bahawa anak patung dengan harta rampasan sekurang-kurangnya traumatizes jiwa kanak-kanakdengan menumpukan perhatian mereka pada isu-isu perbezaan seks dan seksualiti tidak lama lagi.

Beberapa puluhan petisyen telah dihantar kepada pembuat anak patung yang menuntut pemberhentian Barbie "skater" untuk memelihara kesihatan mental ribuan gadis dan lelaki.

Ibu bapa dan ahli psikologi disertai oleh timbalan parlimen Brazil. Mereka mengatakan bahawa bentuk seperti anak patung ini hanya dapat dicapai oleh pembedahan plastik (orang dewasa, tentu saja, tahu lebih baik!).

Mainan sedemikian, mengikut pilihan rakyat, - perversion.

Sebagai tindak balas kepada kecaman kritikan, pembuat anak patung tidak disangka-sangka menjawabnya tidak bergantung kepada penonton kanak-kanak. Mereka melaporkan bahawa mereka merancang bahawa orang dewasa akan membeli anak patung tersebut. Penjelasan ini tidak membingungkan orang ramai.

Hanya sekiranya, pengeluar berjanji untuk menyediakan pakej dengan anak patung bertanda "bukan untuk kanak-kanak."

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan