Siapa yang akan mewakili Rusia di Junior Eurovision?

Di Crimea, atas dasar "Eaglet" Pusat Kanak-kanak Antarabangsa diadakan bahagian terakhir pemilihan kebangsaan untuk Peraduan Lagu Eurovision Junior.

Menurut keputusan undi, pemenang ditentukan siapa yang akan mendapatkan hak untuk mempertahankan kehormatan Rusia di pentas dunia. Ini akan Anna Filipchuk, 13, dari Barnaul.

Untuk mengambil bahagian dalam pusingan kelayakan, semua peserta perlu menunjukkan komposisi vokal yang memenuhi keperluan jawatankuasa penganjur Eurovision, yang belum pernah dilakukan sebelum ini.

Juga, kanak-kanak sepatutnya terlibat dalam menulisnya. Setiap lagu disertai dua versi - dalam bahasa Rusia dan bahasa Inggeris.

Para ahli juri, antaranya Larisa Dolina, Igor Krutoy, Lev Leshchenko, Sergey Lazarev, Oleg Gazmanov, menurut para peserta dan kumpulan sokongan mereka, sangat ketat. Di samping orang dewasa, pemenang Junior Contest Song Junior tahun lalu adalah Polina Bogusevich.

Anna Filipchuk, walaupun usia muda, sudah cukup dikenali ramai dalam bahasa Barnaul asalnya dan seterusnya.

Gadis itu adalah seorang pelajar komposer Igor Krutoy, dia belajar di akademi anak-anaknya. Gadis itu, sebagai tambahan kepada muzik, terlibat dalam gimnastik, adalah calon tuan sukan.

Dia telah menyanyi sejak berusia tiga tahun. Sekarang dia mempunyai dua program kanak-kanak di TV dan rubrik di radio.

Pertandingan lagu tahun ini akan diadakan di ibu negara Belarus - di Minsk pada 25 November. Tahun lepas, pertandingan itu diadakan di Georgia Tbilisi dan ia dimenangi oleh wanita Russia berusia 14 tahun Polina Bogussevich dengan lagu "Wings".

Anna Filipchuk akan menyanyi lagu "Invincible". Anda boleh menonton dan mendengar lagu kemudian, apabila klip untuk lagu itu sudah siap. Sementara itu, anda boleh menghargai data suara wanita Russia mengenai video yang terdapat di Internet, sebagai contoh, di sini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan