Siapakah bapa sebenar anak-anak Alla Pugacheva?

Sergei Chelobanov yang berusia 90-xx, yang selama ini merupakan kekasih pop diva Rusia Alla Pugacheva, membuat kenyataan yang mengejutkan - Liza dan Garia, anak-anak muda Alla Borisovna mungkin anak-anaknya sendiri!

Chelobanov datang ke studio program "DNA" di saluran NTV. Terdapat kenyataan yang mengejutkan.

Bekas bintang pop itu meragui bahawa anaknya yang berusia dua tahun Alexander adalah anaknya sendiri. Bayi itu lahir kepada Chelobanov dan isteri bersama-sama Evgenia Grande. Kenyataan ini ternyata benar-benar tidak berasasUjian DNA afiniti yang disahkan Sergey dan Sasha sedikit.

Pada masa ini, Chelobanov tidak berhenti dan memberitahu seluruh negara bahawa mungkin ada bapa Harry dan Lisa Galkin yang berusia empat tahun.

Sergey Chelobanov mengingatkan akan keadaan hubungan rapat mereka dengan Alla Borisovna, dia tidak teragak-agak untuk menerangkan rahsia tempat tidur.

Menurut Chelobanov, pada ketinggian novel itu, Prima Donna mula memandu dia ke dokter, memeriksa dengan motivasi bahawa dia ingin melahirkan bayi darinya. Sekarang bekas kekasih yang telah menerima "perletakan jawatan" mendakwa bahawa ia bahan biologinya, diserahkan kepada mereka bertahun-tahun yang lalu, telah digunakan kerana mengandung Harry dan Lisa.

Sama ada kajian DNA yang sepadan dengan anak-anak Alla Pugacheva akan dijalankan belum dilaporkan, kerana untuk mengumpul bahan untuk analisis, diperlukan untuk mendapatkan persetujuan Alla Borisovna dan suami isterinya Maxim Galkin.

Kedua-dua setakat ini jangan berkomentar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan