Buat pertama kalinya di kelas pertama: siapa dari bintang mengumpul kanak-kanak di kelas pertama?

Ibu bapa seluruh negara sedang bersiap untuk 1 September.

Bagi sesetengah orang, hari pengetahuan ini akan menjadi pertama dalam hidup. Kelas pertama dikumpulkan di sekolah dengan kekaguman dan kegembiraan khas. Ibu bapa bintang, yang tahun ini perlu membawa anak-anak mereka ke sekolah untuk pertama kalinya, jangan terlepas sama ada.

Bersedia untuk kelas pertama Daria Sagalova dan puteri Elizabethnya.

Pelakon teater dan panggung wayang, seorang koreografer terkenal, memutuskan untuk memberi anak perempuannya ke gimnasium Moscow yang paling biasa. Sekolah mematuhi peraturan yang ketat - memakai pakaian seragam sekolah adalah perlu. Daria dan Elizabeth telah membeli segala-galanya, ia tetap memilih satu satker.

Rasa ibu dan anak perempuan dalam perkara ini menyimpang.

Sekarang keluarga sedang berehat di resort di Greece, mendapat kekuatan sebelum sekolah, pembelian portfolio itu ditangguhkan pada hari-hari terakhir bulan Ogos.

Singer Slava memberikan anak perempuan Tonya ke gimnasium persendirian. Walaupun musim panas tidak berakhir, Slava dan anak perempuannya memutuskan untuk pergi ke Sochi, ke laut. Tetapi di sana mereka tidak hanya berjemur dan mandi, tetapi juga secara aktif menyediakan untuk sekolah.

Slava sendiri terlibat dengan gadis itu, mengajarnya tentang akaun, menulis, membaca. Penyanyi itu mempunyai pengalaman, anak perempuan sulung Sasha sudah berusia 19 tahun.

Pelakon Valentina Rubtsova memberi anak perempuan Sophia kepada gimnasium persendirian di Sochi.

Tidak ada tempat yang mencukupi di sekolah-sekolah perbandaran di bandar peranginan, lebih daripada 40 kanak-kanak direkrut ke dalam kelas. Faktor ini menentukan dalam memilih sekolah swasta. Valentina merancang bahawa anak perempuannya akan lulus dari sekolah rendah di Sochi, di mana udara laut bersih dan bersih daripada di Moscow. Di mana dia pergi selepas kelas 4 akan diputuskan kemudian di majlis keluarga.

Dalam kelas pertama anak lelaki Sasha dan penyanyi Anastasia Stotskaya.

Anak lelaki itu akan belajar di sekolah awam yang baik di tengah-tengah ibukota. Kini keluarga sibuk mempersiapkan diri. Dari semua yang diperlukan untuk graduan pertama, mereka hanya membeli satel. Selebihnya masih belum dipilih. Alexander, menurut penyanyi itu, berharap untuk September 1.

Pelakon Marina Mogilevskaya juga akan mengambil anak perempuan Maria untuk gred pertama.

Bagi gadis itu, ibunya memilih sebuah sekolah dengan kecenderungan matematik dan kajian mendalam mengenai bahasa asing (bahasa Inggeris) di Moscow. Sekarang keluarga itu berusaha untuk merancang masa depan yang dekat, kerana Masha sudah terlibat dalam tenis, gimnastik dan melawat kolam renang.

Sekarang kita perlu mencari masa untuk belajar, pelajaran dan berjalan, menurut pendapat Marina, adalah salah untuk menjauhkan kanak-kanak zaman kanak-kanak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan