Untuk kegembiraan pengundi: Ksenia Sobchak menjangkakan anak kedua

Hos TV dan bekas calon presiden Ksenia Sobchak sedang menunggu bayi kedua. Khabar angin mengenai "kedudukan menarik" beliau telah lama wujud, tetapi pada hari yang lain mereka disahkan oleh rakan sekerja Ksenia dan teman wanita, rapper pasangan Dino MC Mishan Mishina.

Hakikatnya adalah bahawa Xenia muncul dalam pembentangan anugerah majalah FB dalam pakaian yang lebih aneh, dan ini adalah apa yang dia menimbulkan khabar angin dan gosip.

Walau bagaimanapun, khabar angin tidak merangkak untuk sekian lama, teman wanita, Xenia Anatolyevna, memandang "i".

Ksenia Sobchak sendiri belum mengulas mengenai kehamilan kedua, tetapi sudah menerima tahniah dari peminat dan pelanggan di rangkaian sosial.

Beberapa tahun yang lalu, Ksenia Sobchak "menjadi terkenal" untuknya sikap negatif terhadap kanak-kanak - dia memanggil mereka, menegaskan bahawa mereka terlalu banyak bunyi dan masalah, dan juga menawarkan untuk mengeluarkan semua taman permainan, supaya "orang biasa selepas bekerja di rumah dapat berehat dalam diam."

Ia adalah sehingga 2016, pada bulan November di mana dia menjadi ibu.

Kelahiran Sobchak diadakan di "Lapino" - klinik elit di rantau Moscow, di mana anak-anak dari banyak bintang domestik dilahirkan. Seorang lelaki dilahirkan, yang dinamakan Plato.

Bapa bayi - Maxim Vitorgan.

Kini Xenia sentiasa "berpendidikan" dan dikutuk oleh pelanggan dan pengguna Internet, secara aktif membincangkannya lebih daripada kaedah pendidikan yang pelik Plato satu setengah tahun.

Bahawa Xenia membenarkan kanak-kanak itu bermain pil dari kitkemudian mengancam untuk menghantarnya ke sekolah dengan kajian mendalam bahasa asing pada usia satu setengah tahun.

Bagaimanapun, Sobchak bersiap untuk menjadi ibu buat kali kedua. Apabila kelahiran dijadualkan, belum dilaporkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan