Ksenia Sobchak menjangkakan anaknya yang kedua

Sosialis, wartawan dan tuan rumah TV, serta calon jawatan ketua negara pada masa lalu, Ksenia Sobchak menunggu bayi kedua. Ini diumumkan oleh wakil rasmi Xenia Anatolyevna Kirill Sukhanov. Beliau menambah bahawa Ksenia melancarkan pameran televisyen "Sobchak Does not Believe in Tears" dan setakat ini dia tidak memikirkan sebarang cuti bersalin.

Khabar angin yang telah lama berlaku mengenai kehamilan kedua Sobchak, dia sendiri mengesahkan. Pertama, kedudukannya menjadi ketara kepada orang lain, angka itu dibulatkan, dan kedua, Sobchak mula mencari seorang pembantu yang akan menggantikannya pada program Muz-TV semasa kelahiran dan tempoh pemulihan selepas mereka.

Teman wanita pertama mengumumkan isteri rapper Dino MC Mishan Mishina. Dia menulis dalam rangkaian sosial mengenai kehamilan kawannya pada musim panas.

Segera selepas itu, Sobchak mendapat beberapa kisah yang tidak menyenangkan berkaitan dengan pemanduannya yang mabuk dan antik yang lain jauh dari gaya hidup sihat seorang wanita hamil, yang akhirnya meyakinkan orang ramai bahawa tidak ada kehamilan. Jangan menjadi wanita yang sama dalam kedudukan untuk minum alkohol dan tunjukkannya!

Tetapi ternyata Mishan tidak salah dan tidak menipu pelanggan. Kehamilan pada masa itu sudah benar.

Kini Sobchak yang berusia 36 tahun membawa anak lelaki Plato. Ayahnya - Maxim Vitorgan. Pada bulan November tahun ini, budak lelaki itu akan berusia 2 tahun.

Ksenia Sobchak sebelum ini dikenali sebagai lawan besar kanak-kanak kecil. Dia menyeru untuk menyekat hak mereka untuk menjerit dan membuat bunyi di halaman bangunan kediaman, dia juga menyarankan agar kanak-kanak tidak dibenarkan mengembara dengan pengangkutan udara supaya mereka "tidak mengganggu kehidupan orang biasa." Kehamilan pertama dan melahirkan anak adalah satu kejutan besar kepada masyarakat.

Selepas kelahiran Plato, Sobchak berubah. Dia menjadi lebih feminin, kurang tegas dalam kenyataan, kurang kritikal untuk ibu dengan anak kecil.

Kelahiran bayi kedua, menurut maklumat yang diterima oleh wartawan metropolitan dari sumber yang dekat dengan Sobchak, dijadualkan untuk akhir musim sejuk.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan