Krasnoyarsk remaja datang dengan minyak wangi hypoallergenic untuk rakan-rakan mereka

Sekolah sekolah dari sekolah nombor 36 Krasnoyarsk dicipta dan dicipta Parfum bebas alergi untuk penderitaan alergi. Para penulis idea, Kolya Zhelonkin dan Nadya Malevannaya, sering melihat bagaimana rakan-rakan mereka mengalami alahan, termasuk minyak wangi, dan oleh itu memutuskan untuk membantu mereka.

Hasilnya adalah air yang bersih dan tanpa minyak tanpa alergen dengan aroma yang tidak mengganggu lembut dan menyenangkan.

Asasnya bertumpu pada tanaman yang kaya dengan komponen penting (lavender dan geranium). Nama air tandas yang sepadan dengan nombor Chanel 36.

Semua bahan mentah untuk pengeluaran minyak wangi hypoallergenic lelaki itu berkembang di rumah hijau sekolah. Sampel pertama roh telah diterima oleh Rospotrebnadzor tempatan untuk penyelidikan mengenai keselamatan, dan seluruh garis remaja dan orang dewasa dipenuhi dengan anak-anak sekolah dengan alergi terhadap minyak wangi.

Adalah diandaikan bahawa selepas memeriksa air tandas akan dijual untuk 100 rubel. Pelajar memutuskan untuk menghantar hasil untuk membekalkan peralatan yang diperlukan untuk pejabat kimia sekolah.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan