Keluarga diraja dikritik kerana permainan kanak-kanak bukan anak

Duchess of Cambridge Kate Middleton dan Putera William Britain dikritik keras kerana membenarkan anak lelaki mereka berusia empat tahun George bermain dengan pistol air, mengarahkannya kepada ibu dan anak-anak lain.

Gambar-gambar yang melanda rangkaian dibuat pada pertandingan amal di polo. Semasa William mengambil bahagian dalam pertandingan ini, Kate dengan anak-anak berada di "zon kanak-kanak", di mana kanak-kanak lain bermain.

Foto George, yang mensasarkan pistol, menyebabkan reaksi yang kuat dalam masyarakat Inggeris.

Wartawan segera mula bercakap tentang keluarga teladan United Kingdom jangan membenarkan kanak-kanak bermain permainan sedemikiankerana keadaan jenayah di negara ini semakin teruk.

Kate menyalahkan bahawa dia tidak mengharamkan kanak-kanak dengan pistol air dan tidak mengajar budak itu bermain dengan kereta atau bola sepak.

Keluarga diraja belum lagi menerima kritikan yang popular, tetapi Prince William sebelum ini telah memberitahu beberapa kali bahawa anak sulungnya George sangat berminat dengan segala perkara yang entah bagaimana berkaitan dengan polis. Anak lelaki itu telah berulang kali menyatakan keinginannya menjadi seorang anggota polis selepas dia menjadi dewasa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan