Kelahiran Diraja: Megan Markle akan melahirkan di bawah hipnosis

Pada musim bunga tahun 2019, Megan Markle dan suaminya Putera Harry akan menjadi ibu bapa buat kali pertama. Tetapi sekarang Megan prihatin tentang pilihan doktor, klinik dan kaedah yang mana ia dirancang untuk menjalankan penghantarannya. Tidak lama dahulu diketahui bahawa Megan mengikuti Angelina Jolie dan Kate Middleton. memutuskan untuk memilih hypo - persalinan dalam keadaan berkhayal.

Putera Harry, 34, dan isterinya, 37 tahun, Megan Markle, telah memilih pengasuh untuk anaknya yang belum lahir, bernama para wali sahabat.

Sekarang pasangan kerajaan telah kagum dengan semua niatnya melanggar tradisi diraja. Faktanya adalah bahawa dalam keluarga diraja sejak zaman Puteri Diana, adalah adat untuk melahirkan di hospital St. Mary. Megan juga berkata dia akan melahirkan di rumah dengan hipnosis.

Peranan hipnosis dalam anestesia bersalin telah diketahui sejak sekian lama, pakar obstetrik Soviet dan saintis telah menjadi penulis teknik yang unik, tetapi hipohin telah digunakan secara meluas baru-baru ini di Eropah dan Amerika Syarikat.

Teknik ini bertujuan untuk memperkenalkan wanita ke dalam keadaan berkhayal, di mana dia tidak akan takut, untuk ketegangan. Ini akan membantu dengan ketara. mengurangkan kesakitan dan mempercepat proses kelahiran.

Biasanya, wanita yang berpengalaman semasa hypochisms tetap tenang, mereka sedar, tetapi tidak dapat ditanggung. Mereka dengan sempurna berinteraksi dengan doktor dan saudara-mara, semua orang memahami, mereka tidak merasakan kesakitan generik sepenuhnya.

Kaedah ini, menurut sumber yang dekat dengan keluarga diraja, baru-baru ini cuba Kate Middleton. Jadi dia melahirkan anak ketiga.

Begitulah 10 tahun yang lalu kelahiran diva Hollywood terkenal Angelina Jolie berlaku. Hipotesis telah menguji model Gisele Bundchen dan pelakon Jessica Alba.

Kate middleton
Angelina Jolie
Gisele bündchen
Jessica Alba

Tidak lama dahulu juga muncul di Rusia. Walaupun asas-asas utama kaedah itu dibangunkan oleh saintis Soviet, termasuk ahli psikiatri dan ahli fisiologi Vladimir Bekhterev, hari ini kaedah ini sepenuhnya dikaitkan dengan American Mongan.

Bagi wanita dalam buruh tidak ada perbezaan besar yang benar-benar dicipta untuk menatalis melahirkan dengan hipnosis, kerana cara ini benar-benar berfungsi. Ulasan mengenai beliau setakat ini hanya positif. Oleh itu, tidak hairanlah bahawa Megan Markle memilih kaedah ini untuk dirinya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan