Pembaptisan kerajaan: apabila Kate dan William membaptiskan anak bongsu itu

Tiga bulan telah berlalu sejak kelahiran anak bungsu pasangan kerajaan, Putera William, dari isterinya, Kate Middleton. Pada kesempatan ini di kapel St. James Palace berlaku membaptiskan putera louis kecil, anak ketiga Kate dan William.

Upacara itu diatur dengan sederhana, tetapi dengan sesungguhnya - dengan tetamu dan jamuan.

Menghadiri acara penting untuk saudara lelaki dan kanak-kanak yang lebih tua - Prince George dan Princess Charlotte.

Dia membaptiskan anak itu sendiri Uskup Agung Canterbury, Justin Welby. Ia adalah orang yang sebelum ini membaptiskan anak sulung pasangan kerajaan.

Ya, dan pilihan lokasi tidak sengaja. di kapel ini, mengikut tradisi, semua upacara suci diadakan keluarga diraja. Megan Markle dibaptis di sini beberapa hari sebelum perkahwinan dengan Putera Harry. Di sini Putri Diana dibaptiskan pada tahun 1961 dan peti mati dibawa ke sini pada tahun 1997.

Wira kecil majlis itu menawarkan enam wali dateng sekaligus - itulah yang dipilih ibu bapa.

Antaranya ialah Lucy Middleton, Lady Laura Mead, Harry Aubrey-Fletcher. Dan tidak ada apa-apa bahawa bayi itu hanya kelima pada gilirannya untuk menuntut tahta, tetapi kini dia mempunyai banyak saudara baru.

Anak yang dibaptis dalam baju baptis Inggeris tradisional. Anak-anak yang sama dibaptiskan pada masa mereka. Jahit baju brokat dan renda.

Nenek-nenek Elizabeth, namun tidak menghadiri upacara itu. Orang yang dekat dengan halaman mengatakan itu Ratu sakit parah.

Dua minggu yang lalu, menurut media tempatan, latihan rahsia upacara pengebumian diraja diadakan di London.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan