Perniagaan murah: di Ural, ibu menerima sokongan anak dalam jumlah 4 kopecks

Olga Kravchenko-Shakirova, seorang penduduk Ural, menerima tunjangan kepada anaknya. Bayaran ini, dia menunggu lama. Apa yang mengejutkan seorang wanita apabila dia melihat saiz pembayaran - hanya 4 sen!

Selepas perkahwinan itu, yang berlangsung selama 12 tahun, pada Mac tahun lalu, Olga memutuskan untuk bercerai. Suaminya minum, dan ketagihannya melepasi semua batasan. Memandangkan undang-undang, wanita itu memfailkan tunjangan. Dan pada bulan pertama dia benar-benar menerima bayaran yang besar - lebih daripada 14 ribu rubel. Suami saya ketika itu bekerja di sebuah organisasi pembinaan di Yekaterinburg.

Menyedari bahawa kini perlu membayar bulanan, bekas suami dan "penyayang" bapa seorang budak lelaki memutuskan untuk berhenti. Sejak itu, dia tidak mempunyai pendapatan rasmi, Olga dan anaknya tidak menerima apa-apa bayaran.

Selepas menerima 4 kopecks setahun kemudian, wanita itu tidak percaya matanya. Dia pergi ke perkhidmatan bailif, mempercayai bahawa ada kesilapan yang tidak disenangi. Tetapi pihak bailif mengesahkan - ini adalah tunjangan.

Apabila kisah itu disiarkan di Internet dan media, bailif Revda membuat kenyataan rasmi, menjelaskan bahawa penghutang tidak memiliki harta dan pekerjaan, tetapi telah ditangkap dan sekarang semua pendapatan secara automatik ditolak dari itu. Oleh itu, 4 sen - ini adalah saiz penerimaan pada kad bekas suami Olga.

Cerita itu tidak meninggalkan ribuan wanita yang tidak teragak-agak - mereka secara aktif memberi komen mengenai jawatan Olga di rangkaian sosial, dan juga berkongsi pengalaman mereka menerima tunjangan dari bekas suami mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan