Konstantin Khabensky sedang bersedia untuk menjadi bapa buat kali ketiga

Kegemaran berjuta-juta pelakon dan pengarah Rusia Konstantin Khabensky bersiap untuk menjadi ayah buat kali ketiga. Isterinya, pelakon Teater Seni Chekhov Moscow, Olga Litvinova, harus melahirkan bayi pada masa akan datang - istilah untuk bersalin akan jatuh pada akhir bulan November - awal bulan Disember.

Menariknya, aktres itu tidak akan meninggalkan cuti bersalin dan tidak menarik balik penyertaannya dalam persembahan musim gugur ini - pada bulan Oktober, sebulan sebelum kelahiran dia akan memainkan peranan utama dalam drama "I'm Afraid to Become Kolya".

Dua tahun lalu, Litvinova dan Khabensky, yang bukan sahaja merupakan pasangan, tetapi juga berkhidmat di teater yang sama, mempunyai seorang anak perempuan, Alexander.

Dari pernikahan pertamanya, Khabensky mempunyai anak lelaki berusia 11 tahun Vanya.

Banyak ujian jatuh ke atas Constantine. 10 tahun yang lalu, ketika Vanya baru berusia setahun, isteri pertama pelakon itu meninggal akibat kanser yang tidak dapat diobati.

Bagi Olga Litvinova, yang kini berusia 37 tahun, bayi yang baru lahir akan menjadi anak kedua, untuk Khabensky yang berusia 46 tahun - yang ketiga.

Perkahwinan Olga dan Constantine berlaku lima tahun lalu. Kedua-duanya mendekati acara ini dengan beban peribadi yang besar terhadap pengalaman negatif. Khabensky sangat keras mengalami kematian isterinya Anastasia Smirnova, dan Litvinova mengalami perpisahan dari Maxim Vitorgan, yang mana dia juga hidup bersama, tetapi dia tidak pernah datang ke majlis perkahwinan. Hari ini Maxim berkahwin dengan Ksenia Sobchak.

Perkahwinan, menurut orang yang dekat dengan keluarga, sangat berjaya. Kedua-dua pasangan itu benar-benar "sakit" kerja mereka di teater, kedua-duanya tidak suka menyebarkan butiran kehidupan peribadi mereka, melindungi mereka dari mata dan penghakiman.

Kematian seorang wartawan Anastasia Smirnova, yang sangat disayangi Khabensky, meninggalkan kesannya pada kehidupan pelakon. Dia mencipta asas amal yang membantu kanak-kanak dengan kanser dan penyakit serius lain di otak (Smirnova meninggal akibat tumor otak ganas).

Anak sulung Ivan tinggal di Barcelona bersama neneknya, ibu kepada ibu yang meninggal dunia. Anak perempuan Alexandra yang berusia dua tahun tinggal bersama ibu bapanya di Moscow.

Setakat ini, belum dilaporkan, anak seks apa yang sedang menunggu pasangan Khabensky, tetapi sudah diketahui bahawa kelahiran dirancang di Rusia, di salah satu klinik swasta di ibu negara, mungkin di Lapino.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan