Mercedes dari lahir: syarikat Mercedes-Benz telah mengeluarkan kereta bayi untuk bayi

Mercedes-Benz memutuskan untuk membiasakan pengguna jalan raya dengan baik secara harfiah dari buaian. Dan bagi orang-orang kecil yang tidak berminat dengan kereta, mereka mencipta kereta bayi. Model itu dipanggil Avantgarde.

Kenderaan baru untuk syarikat itu adalah satu keajaiban; sebelum ini, Mercedes-Benz tidak melancarkan barisan produk yang sama. Pakar dari syarikat dari Stuttgart merasakan bahawa untuk mengajar seseorang perasaan gaya dan tabiat untuk memandu dengan selesa dari bulan-bulan pertama kehidupan.

Ternyata - seperti biasa. Sama seperti ternyata pembuat kereta ini, iaitu, elegan, bergaya dan padat.

Kereta bayi keluar ergonomik, berfungsi. Bagi keselamatan, pasukan kebimbangan auto, yang membangunkan sistem keselamatan di kereta Mercedes-Benz, telah bekerja pada isu ini, yang bermaksud tidak ada keraguan mengenainya.

Untuk pengeluaran hanya menggunakan bahan moden. Kereta dorong mempunyai roda pneumatik, masing-masing adalah gaya Mercedes-Benz dilengkapi dengan cakera lima cakera.

Penggantungan sepenuhnya laras.

Pembebasan model itu diamanahkan kepada syarikat Hartan, yang menghasilkan kereta bayi selama lebih dari 70 tahun.

Kereta dorong Mercedes beratnya 13 kilogram. Bayangan berubah, visor dilipat sepenuhnya senyap. Dan, tentu saja, logo Mercedes-Benz menonjol di tempat yang paling menonjol.

Di dalamnya terdapat tali pinggang keledar yang lembut dan elastik supaya bayi tidak jatuh semasa berjalan kaki.

Pelbagai aksesori yang besar akan menjadi tambahan kepada kereta dorong - klac kaki yang hangat sehingga mereka tidak membekukan semasa berjalan di musim sejuk, tempat tidur lembut, perlindungan dari angin, payung dari matahari, beg mudah, penganjur supaya ibu atau ayah dapat mengambil jalan untuk berjalan-jalan dompet, kunci dan telefon bimbit.

Dandanan yang tersedia dalam beberapa warna. Pembaharuan akan dijual pada bulan November. Kos yang dianggarkan disimpan rahsia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan