"Apabila anda menjadi besar": polis menembak video yang menyentuh mengenai kanak-kanak

Polis Amur menunjukkan seluruh dunia bagaimana mereka membesarkan anak-anak mereka. Pengawal perintah itu memutuskan untuk membuat klip mereka sendiri untuk lagu "Apabila anda menjadi besar" oleh Denis Klyaver.

Kali ini mereka tidak meneruskan matlamat untuk terlibat dalam pencegahan jenayah, mereka tidak menyebarkan apa-apa. Semua ini bermula untuk ingatkan semua orang dewasa tentang keperluan untuk memberi perhatian lebih kepada anak-anak mereka walaupun sibuk bekerja.

Menembak berlangsung lebih daripada sebulan. Watak utama dalam tindakan adalah polis sendiri dan anak-anak mereka sendiri.

Pada masa penggambaran, tiada pegawai penguatkuasa undang-undang dilepaskan dari kerja - semuanya berlaku secara eksklusif semasa perkhidmatan dan hujung minggu.

Polis menunjukkan apa yang perlu dilakukan dengan anak-anak - mereka membaca dan bermain permainan, mengumpulkan daun dan kon, melawat muzium, menari dengan anak-anak.

Pengendali video itu adalah pelajar akademi perubatan tempatan, terima kasih atas bantuan dari Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri.

Penggambaran itu dihadiri oleh pegawai polis dari semua unit - pekerja polis trafik, jabatan siasatan jenayah, jabatan urusan juvana, pegawai rondaan, pegawai kakitangan.

Lagu Klyuver telah dilakukan oleh ensemble vokal Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri Rusia di Wilayah Amur.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan