Wanita Cina menculik anaknya sendiri untuk "memeriksa" suaminya

Seorang penduduk kota Yueqing memutuskan semak suami anda untuk ketulusan perasaan. Untuk ini, wanita itu harus menculik anaknya sendiri. Seluruh negara mengikuti carian untuk bayi itu.

Seorang wanita Cina bertengkar dengan suaminya dan menyatakan keraguan tentang perasaan suaminya. Ia seolah-olah kepadanya bahawa dia tidak akan mencari mereka dengan anaknya jika sesuatu berlaku kepada mereka.

Selepas skandal keluarga, ibu pergi ke sekolah untuk kanak-kanak itu, mencadangkan penculikannya, dan pergi ke polis untuk menulis satu kenyataan bahawa budak itu telah hilang. Selama ini kanak-kanak itu selamat - ibunya menyembunyikannya di kampung dengan sanak saudara.

Cerita tentang kehilangan bayi itu sangat mengejutkan seluruh negara, bahawa setiap siaran berita selalu bermula dengan maklumat mengenai bagaimana pencarian itu berlaku.

Bapa anak itu mengumumkan bahawa dia akan membayar ganjaran untuk maklumat mengenai anaknya. Dia berjanji untuk memberikan segala yang dia miliki - sekitar 500 ribu yuan (jumlah yang sangat besar diperoleh dengan wang Rusia - lebih dari lima juta rubel).

Polis, penyelamat, tentera, sukarelawan dan sukarelawan sedang mencari bayi. Carian sedang berjalan sepanjang masa. Tingkah laku bapa, yang tidak tidur sepanjang masa, tetapi berjalan di jalan-jalan dengan pengumuman ganjaran untuk anaknya, gembira orang Cina.

Pada hari keenam, kanak-kanak itu dijumpai, dan dengan serta-merta ia menjadi jelas bahawa ibunya sendiri terlibat dalam kehilangannya.

Sekarang wanita itu ditangkap. Dia dituduh menyediakan maklumat palsu yang sengaja, maklumat yang salah, mengenai penculikan penculikan. Suaminya sendiri, setelah mengetahui bahawa tiada siapa yang menculik anak itu, dan ini adalah komplikasi isterinya, berjanji untuk menceraikannya. Menurut undang-undang tempatan, seorang wanita menghadapi hukuman penjara yang agak lama dan denda besar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan